Wij maken affiliate toegankelijk!
De domeinnaam van een affiliate site

De domeinnaam voor je affiliate shop

Als je affiliate websites wilt kopen en beheren via Stellia, moet je ook in het bezit zijn van een of meer domeinnamen. Voor elke website heb je een eigen domeinnaam nodig. Als je aan de slag gaat zul je in het stappenplan al bij stap 1 een domeinnaam moeten koppelen aan jouw affiliate website. Misschien heb je al een domeinnaam maar de meeste mensen zullen er voor elke affiliate website eentje moeten aanschaffen.

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is een naam die jouw website heeft op het internet en is gekoppeld aan je IP-adres. Feitelijk heeft elke website een IP-adres dat uit cijfers bestaat maar dat is natuurlijk moeilijk onthouden en uit elkaar houden, al die cijfers. Daarom is het veel handiger om te kiezen voor een toepasselijke naam. Schoenenkopen .nl of Broodjeszaak .eu, Koophierjevisspullen .nu, net wat het beste past bij jouw website. Zorg ervoor dat de domeinnaam die je kiest toepasselijk is. Zo zullen bezoekers de naam van de je website veel beter kunnen onthouden.

Hoe kom je aan een domeinnaam?

Er zijn allerlei hostingbedrijven die je kunnen voorzien van een geschikte domeinnaam. Natuurlijk kost dat wel geld. De kosten van domeinnamen hangen niet alleen af van het bedrijf waar je ze aanschaft maar ook van de soort domeinnaam. Het stukje achter de punt (.) bepaalt de hoogte van de prijs. Stellia adviseert je, ook in de handleiding, je domeinnaam of domeinnamen te kopen bij Vimexx: de best beoordeelde hoster van Nederland. Hier kun je voor slechts € 0.89 en domeinnaam registreren. En dat voor een heel jaar! Als je kiest voor deze goedkoopste optie dan eindigt jouw domeinnaam op .nl. Wil je liever een .com dan betaal je voor registratie € 7,89. Er zijn tientallen mogelijkheden: een domeinnaam eindigend op .be (€ 3,99) of bijvoorbeeld op .nu (€ 11,79). Een van de duurste is .travel (99,95). Prijzen zijn van 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *