Daisycon ervaringen

Daisycon is een van de grotere affiliate netwerken in Nederland. We vertellen je hier meer over dit bedrijf en over de Daisycon ervaringen van huidige gebruikers. Als je je als publisher aansluit bij Daisycon, kan je kiezen uit een groot aantal verschillende adverteerders. Daisycon werkt niet alleen in Nederland maar ook met campagnes in het buitenland. Zowel in Europa als daarbuiten. De Daisycon ervaringen zijn over het algemeen goed. Het bedrijf bestaat al langere tijd dus heeft veel ervaring met affiliate marketing en kan jou goed van dienst zijn als je geld wilt verdienen op het internet.


daisycon ervaringen

Wat en hoe over Daisycon

Aanmelden als publisher is bij Daisycon gratis. Je kunt hier geld verdienen met je eigen website(s), met bloggen, berichten op social media en met e-mails. Je mag zelf kiezen welke campagnes of acties je inzet. Daisycon biedt een grote keuze uit tools om promoties efficiënter te maken en natuurlijk kan je rekenen op hulp door een helpdesk. Voor publishers die net beginnen is er een handige beginners gids.


daisycon ervaringen

Daisycon ervaringen quotes:

Op het internet is er veel te vinden over Daisycon. Hier een paar quotes om jou een indruk te geven van de ervaringen van gebruikers:

“Het mooie van Daisycon is dat er heel veel keus is uit campagnes die je wilt gaan promoten. Zo is er een heel breed aanbod en zijn bedrijven als GSMWeb, de BankGiro Loterij en nog vele andere bedrijven aangesloten bij Daisycon om te promoten”.

“Je kunt je eenvoudig aanmelden bij deze campagnes, en wanneer je dat gedaan hebt en bent goedgekeurd, krijg je toegang tot banner-materiaal en je affiliate link, die je dus op je website kunt plaatsen”.

Natuurlijk zijn er ook negatieve ervaringen te vinden op internet. Die gaan vaak over de betalingen. Inmiddels schijnt het zo te zijn dat hieraan is gewerkt en dit sterk is verbeterd. Elke bedrijf krijgt te maken met goede en slechte reviews dus het is altijd de vraag waar jij als nieuwe klant naar kijkt. Wil je zelf beslissen wat je Daisycon ervaring is, dan kan je je het beste eens op proef aanmelden en het zelf ervaren.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


0 Reacties
Laat een reactie achter