Coolblue affiliate

Wil je aan de slag als Coolblue affiliate? Dat kan natuurlijk, mits je aan hun voorwaarden voldoen. Coolblue is een leuke adverteerder om te promoten want het aanbod is heel divers. Je kunt er commissies tot wel 10% verdienen. Het verschillen tussen een Coolblue affiliate en een “gewone” affiliate is dat je gebruik maakt van een partnerprogramma. In dit geval dus van het partnerprogramma van Coolblue. Je hoeft je daarvoor niet aan te melden bij een affiliate netwerk maar doet rechtstreeks zaken met de adverteerder.


Affiliate coolblue

Coolblue affiliate worden

Je kunt op de website van Coolblue veel info vinden over affiliate marketing en je eenvoudig aanmelden als publisher. Naast de leuke commissie die je hier kunt verdienen krijg je als je je hebt aangemeld toegang tot al het promotiemateriaal. Er geldt een cookietermijn van 30 dagen en je kunt rechtstreeks contact leggen met affiliate specialisten. Promoten van Coolblue met een kortingscode en cashback website is sinds begin 2019 niet toegestaan. Op de speciale pagina FAQ (veelgestelde vragen) vind je uitleg over wat affiliate Coolblue zijn precies betekent. Hieronder behandelen we een paar van die vragen.


Coolblue

Veelgestelde vragen

Een van de veelgestelde vragen heeft betrekking op het aantal sites dat je kan hebben. In principe is het aantal ongelimiteerd en je kunt nieuwe websites eenvoudig aanmelden in je eigen account bij Coolblue. Je hebt een website van goede kwaliteit nodig en je mag al het materiaal van Coolblue gebruiken. Bijvoorbeeld ook de foto’s die je op de website tegenkomt. Je mag niet zelf banners maken maar je kunt een nieuwe banner aanvragen. Die wordt dan voor je gemaakt. Dit, omdat Coolblue haar eigen logo en opmaak wil gebruiken. Wil je ook zaken doen in België, dan kan je gebruik maken van een aparte code. Je vindt bij de veelgestelde vragen ook uitgebreide informatie over de commissie die je als Coolblue affiliate kunt verdienen. Over de commissie wordt geen BTW berekend.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


0 Reacties
Laat een reactie achter