Wij maken affiliate toegankelijk!
Stellia Youtube

Christian vertelt over Stellia CMS op Youtube

Woensdag 4 april ben ik ’s ochtends vroeg in de auto gestapt, om vanaf Groningen de reis te beginnen naar Oirschot. Hier wachten Hans van Krieken en Joost van den Heuvel op mij, om de promofilm voor Stellia CMS te schieten. Omdat ik sinds het begin van het jaar zeer actief ben met Stellia en inmiddels 110 sites heb draaien, vroeg Hans mij of ik wat wilde vertellen over mijn ervaringen met het systeem en of ik het een en ander voor wilde doen. Hier hoefde ik niet lang over na te denken en het was dan ook een geslaagde dag.

In het verleden heb ik weleens geprobeerd om met een ander systeem een website op te zetten, maar dit werkte allesbehalve optimaal voor mij. Het systeem was niet volledig ingericht op affiliate marketing, zoals Stellia dat wel is, en daarnaast duurde het ongeveer een week om één website klaar te krijgen. Met Stellia heb ik binnen een kwartiertje-half uurtje een volledige website klaar en hier heb ik, zolang ik de domeinnaam beheer, inkomsten van. Dit allemaal met minimaal onderhoud. 

Het grootste voordeel van Stellia voor mij is dat ik in principe kan werken waar en wanneer ik dit wil. Of ik nou zoals in het filmpje in een bruin café zit, of ik zit in de trein, of ik lig op het strand. Ik pak m’n laptop erbij en ik kan aan de slag. Begin dit jaar ben ik gestopt met werken, omdat ik nu al makkelijk rond kan komen van Stellia CMS en het plan is dan ook om het aantal websites alleen nog maar te verhogen.

Om af te sluiten heb ik één tip voor nieuwe klanten van Stellia CMS; spreid je winkansen. Door affiliate winkels op te zetten in verschillende (niche)markten, vergroot je de kans dat er inkomsten binnenkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *