Wat? 40% prijsverhoging, dat gaan wij dus niet doen!
29 jun 2018

Wat? 40% prijsverhoging, dat gaan wij dus niet doen!

Auteur: Sonja Schwedersky
Deze week kreeg een groot aantal klanten van een internet provider een bijzondere brief, en zo ook wij bij Stellia CMS:

“Jammer maar helaas; de kosten die we moeten maken voor het onderhouden van ons netwerk en het aanbieden van onze service zijn nogal gestegen. Daarom ontkomen we niet aan een prijsverhoging voor je Internet & Vast Bellen pakket.
Voor jou betekent dit dat je totale abonnementskosten per 1 augustus veranderen van € 22 naar € 31 per maand. Ondanks deze iets hogere prijs, hou je bij ***** nog steeds de allerbeste deal. ”.  

WAT? Een stijging van maar liefst ruim 40%! En dat noemen ze een iets hogere prijs? En dan ook nog zeggen "je hebt en houdt de beste deal"? Is het 1 April??


Dat gaan we bij Stellia CMS dus niet doen, maar waarom deze internet provider dan wel?

Waarom doet deze internet provider dit? Wij doen een gok: een paar jaar geleden ging deze provider de markt op met goedkope 4G licenties voor nieuwkomers. Hartstikke leuk, vooral voor de klanten van deze internet provider. Nu vindt er een fusie met een andere internet provider plaats, een provider die bekend staat als “duur”. Natuurlijk wil deze internet provider de klanten van de andere internet provider ook haar dure tarief laten betalen. En dat lijkt gelukt. Hoewel het laatste woord er nog niet over gesproken is want er loopt voor deze fusie nog een goedkeuringsonderzoek bij de Europese Commissie. Hoe het ook zij, wij hoeven de reden niet te weten want wij zijn inmiddels overgestapt!

Stellia CMS is eerlijk en inzichtelijk

Stellia CMS hanteert vaste prijzen voor haar pakketten. Je weet waar je aan toe bent. Natuurlijk zullen ook wij niet voor altijd en eeuwig dezelfde prijzen hanteren, dat kan niet. We hebben altijd met inflatie te maken, maar 40% stijging van je abonnementskosten? Ik dacht het niet. Als je kiest voor een pakket bij Stellia, dan krijg je netjes een contract en zullen wij tussentijds nooit de prijzen zomaar verhogen. Daar kan je van op aan.

Omdat wij deze grappenmaker van een internet provider niet bij naam willen noemen hebben wij deze vervangen voor de algemene term "internet provider. Maar google zal je het antwoord wel geven om wie dit gaat. De boefjes.
Klik hier voor een GRATIS proefaccount!