Overname  door Stellia.nl
15 jan 2019

Overname door Stellia.nl

Auteur: Sonja Schwedersky

Begin december heeft Stellia.nl affiliatedashboard.nl overgenomen.  Tim was de eigenaar van deze website. Deze website scoort hoog in Google (vaak op de eerste plaats!) en dat was reden voor Hans van Krieken eens nader kennis te maken met Tim. Een en ander mondde uit in een overname: affiliatedashboard.nl en Stellia horen nu bij elkaar en dat is goed nieuws voor Stellia! 

Met deze overname is Stellia CMS in één klap wereldwijd marktleider geworden met haar affiliate CMS platform. Daarnaast gaan Tim en Stellia samenwerken en ook dat is goed nieuws: met de hulp van Tim gaat het bouwen en beheren van websites binnen Stellia nog makkelijker worden en nog aantrekkelijker qua vormgeving en mogelijkheden.

Tim werkt nu in opdracht voor Stellia

Tim vertelt dat de overname van zijn website heel soepel is verlopen. Ook hij was bezig met een CMS voor affiliates maar hij was daarmee nog niet zo ver als Stellia. Zijn kracht ligt met name in het ontwerpen van websites en templates en hij heeft verstand van de technische kant van SEO. Hans had wel interesse in zijn vaardigheden en Tim zet deze nu in voor Stellia. Tim is daarnaast erg enthousiast over het CMS van Stellia: “Een bijzonder handig systeem, eenvoudig te begrijpen en toe te passen, de support is uitstekend en de kwaliteit is, zeker in vergelijking met anderen, bijzonder hoog”.
Klik hier en ontdek meer!