Mediawebshop en Stellia
27 sep 2018

Mediawebshop en Stellia

Auteur: Sonja Schwedersky

Stellia heeft veiligheid en privacy voor haar klanten hoog in het vaandel staan. Wij waren onlangs dan ook op zoek naar mogelijkheden om onze verbindingen optimaal te beveiligen. We kwam uit bij de Mediawebshop.com. Marc Koehorst van de Mediawebshop raadde ons een VPN box aan. Alle apparaten die zijn verbonden met deze router zijn automatisch beveiligd met een extra versleuteling. Zowel ingaand als uitgaand verkeer. Precies wat Stellia nodig heeft! Een VPN box is geschikt voor zakelijk gebruik maar ook voor thuis. Hackers krijgen geen kans als je een VPN verbinding hebt. De klantenservice van Mediawebshop.com was ons zeer ter wille en heeft ons erg goed geadviseerd; een echte aanrader. Bij Stellia kun je 100% zeker zijn van een veilige verbinding voor al jouw gegevens.

Meer over Mediawebshop.com

Mediawebshop is een jong bedrijf met een zeer compleet aanbod producten op het gebied van mediaspelers. Denk aan MINIX producten voor de ultieme thuisbioscoop ervaring, een alles-in-een gyroscopische air muis (afstandsbediening) voor MINIX mediaspelers en updateservices. MINIX mediaspelers zijn perfect te gebruiken voor het gebruik van KODI ( streamen van films en series ) en voor Netflix. Daarnaast kunnen op deze spelers alle Android apps worden geïnstalleerd waardoor je er heel veel mee kunt doen. Bijvoorbeeld het spelen van games en tv kijken via de ZiggoGo app. Met deze mediaspeler kan je van de niet-smart tv een wel-smart tv maken! Of surf naar hartenlust op het internet via je tv, kijk YouTube filmpjes of zoek naar je nieuwe auto op marktplaats. Alles is mogelijk. Zeker als je er ook een toetsenbord/flymouse bij aanschaft.

Natuurlijk vind je bij Mediawebshop ook de benodigdheden voor jouw eigen VPN verbinding. Het is heel plezierig te weten dat je bij de Mediawebshop advies op maat krijgt en de klantenservice voor je klaar staat om je te helpen als je vragen hebt. Wil jij meer weten over VPN en persoonlijk advies? Wil je hackers buiten de deur houden zodat niemand bij jouw gegevens kan zoals bankgegevens en wachtwoorden dan is een VPN verbinding een goede keuze. 
Klik hier voor een GRATIS proefaccount!