De jongste affiliate ter wereld!
14 jun 2018

De jongste affiliate ter wereld!

Auteur: Sonja Schwedersky

Precies 10 dagen geleden is de jongste affiliate ter wereld geboren: Tim van Krieken.

Tim is de zoon van Hans van Krieken, oprichter en eigenaar van Stellia. Een paar dagen na zijn geboorte is Hans meteen een eigen keten begonnen voor zijn zoon Tim: 150 websites die eind van de maand online zullen gaan. Tim verdient dus vanaf zijn eerste levensmaanden al geld via het internet en als hij 18 jaar wordt wacht hem een aardig bedrag waarmee hij zijn studie kan betalen of misschien wel een aanbetaling kan doen voor een eigen huis. En als het echt mee zit is het zelfs niet onmogelijk dat Tim straks studeert van zijn eigen inkomsten én zijn eigen appartementje heeft.

Waarom nu al beginnen met affiliate?

Hans vertelt dat hij zijn zoon natuurlijk graag een spaarpotje mee wil geven maar ook wil inspelen op de toekomst. Werk en werkgelegenheid zijn drastisch aan het veranderen, gewone banen zijn straks bijna niet meer te vinden. Geld verdienen via internet is nu nog betrekkelijk nieuw, over 20 jaar is het de norm geworden. Hans vindt dat zijn zoon niet vroeg genoeg kan beginnen met inspelen op de vernieuwingen en als hij straks een jaar of 12 is, kan hij zelf aan de gang met zijn affiliate websites.

Affiliate is voor iedereen; jong en oud, studenten en gepensioneerden, en Stellia is het enige platform ter wereld waar je zo eenvoudig kunt instappen. Wil je ook ervaren wat het precies inhoudt om affiliate te zijn maak dan gebruik van de mogelijkheid een gratis account te openen en een gratis website aan te maken. Je zult versteld staan van het gebruikersgemak en de mogelijkheden om geld te verdienen op het internet. 
Klik hier voor een GRATIS proefaccount!