Content voor je affiliate website
13 nov 2018

Content voor je affiliate website

Auteur: Sonja Schwedersky

Stellia werkt al langere tijd samen met De Schrijverije voor teksten op de website. Wat doet zo’n tekstschrijver allemaal voor je, en waarom zou je gebruik maken van een tekstschrijver?

Professionele teksten hebben veel voordelen voor je website! Ook de affiliates van Stellia kunnen gebruik maken van de diensten van de Schrijverije, mét korting. Al klant bij Stellia? Dan kan je gebruik maken van een eenmalig aanbod voor een eerste gratis tekst.

Waarom een tekstschrijver?

Goede teksten zijn belangrijk. Bezoekers van je website nemen jou en je site serieuzer als de teksten goed zijn. Wat is goed? Foutloos qua spelling en zinsbouw maar ook goed qua indeling, inhoud en duidelijkheid. Tenslotte is SEO super belangrijk. SEO betekent zoekmachineoptimalisatie en dit betekent weer: goed worden gevonden in de zoekmachines. Google moet jouw website vinden en bepalen hoe belangrijk je website is. Hoe belangrijker, hoe hoger je scoort in zoekresultaten. Google bepaalt deze rangschikking onder meer aan de hand van je teksten. Zijn ze relevant voor de zoekopdracht?

De zoekmachines zijn veel slimmer geworden en als je slechte teksten hebt op je website dan val je al snel door de mand. Google wil surfers immers dát aanbieden waar ze naar op zoek zijn.

Wat kan de Schrijverije doen voor jou

De Schrijverije schrijft alle soorten teksten, over alle onderwerpen. Kan je zelf goed schrijven dan kan de Schrijverije je teksten nakijken en de laatste foutjes er uit halen. En natuurlijk je tekst optimaliseren voor wat betreft de vindbaarheid, de SEO. Kan je niet zo goed zelf schrijven dan maakt de Schrijverije passende teksten voor op je website. Je kunt ook blogs laten schrijven of nieuwsberichten. Hiermee houd je je site levend en up-to-date. 

Nog geen account bij Stellia CMS. Klik op de onderstaande button en neem een weekje proef zodat je het zelf kan ervaren.
Klik hier voor een GRATIS proefaccount!