Awin

Awin is een van de grotere affiliate netwerken die actief zijn in Nederland. Even wat cijfertjes: er zijn bij Awin zo’n 30.000 aangesloten adverteerders, zo'n 200.000 actieve publishers en de omzet in 2018 aan sales bedroeg maar liefst 161 miljoen euro. Op de website van Awin is heel veel informatie te vinden voor zowel adverteerders als voor publishers. Naast informatie over Awin zelf, kun je er ook terecht voor nieuws en evenementen op het gebied van affiliate marketing. Awin is het grootste wereldwijde affiliate marketing netwerk.


Awin

Awin podcasts

Een interessant onderdeel op de website van Awin zijn de zogenaamde podcasts. Dit zijn tweewekelijkse nieuwsbrieven waarin affiliates en adverteerders worden geïnformeerd en geïnspireerd op het gebied van affiliate marketing. Je kunt hiermee je voordeel doen want innovatieve denkers en experts delen hier hun unieke inzichten en ervaringen over de actuele topics van het moment. Door deze podcasts en elke twee weken te volgen ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van affiliate marketing.


Awin

Nieuws en evenementen

Onder het kopje nieuws en evenementen vind je op de website van Awin informatie over affiliate marketing gerelateerde activiteiten. Zo is er een jaarlijkse Affiliate Summit Europe die in 2019 plaatsvond in Amsterdam. Je vindt hier ook de zogenaamde marketingkalender waarmee je het hele jaar op de hoogte blijft van de belangrijke evenementen in de sector. Zo mis je geen enkele belangrijke datum en geen enkel Awin evenement.


Awin

Markt inzichten

Ook een zeer interessant onderdeel op de website van Awin zijn de markt inzichten. Je vindt hier trend rapportages met diepgaande analyses van verscheidene sectoren. Je kunt er White Papers lezen waarin de belangrijkste onderwerpen van het affiliate kanaal zijn onderzocht. Je kunt de White Papers ook downloaden.
Al met al is Awin zeker de moeite waard als jij op zoek bent naar een geschikt affiliate netwerk. Je hebt hier een enorme keus uit adverteerders en daarmee dus ook een grote keuze uit reclamecampagnes. Op de website van Awin hoef je je nooit te vervelen want het aanbod aan interessante artikelen is heel groot. Doe hier als affiliate je voordeel mee!

Awin

Awin importeren van productfeeds

Productfeeds van Awin moeten gedownload worden. Vervolgens vraagt Awin deze feeds op je server te zetten. Dit staan wij binnen het Stellia CMS niet toe omdat hiermee wordt veroorzaakt dat feeds niet geupdatet worden. Het gevolg hiervan is dat de producten in je affiliate webshop die niet meer verkocht worden door de adverteerder verdwijnen van je affiliate webshop. Of je krijgt verouderde prijzen en productomschrijvingen. Ook nieuwe producten van de adverteerder zullen niet meer op je affiliate webshop verschijnen. Gelukkig hebben wij van Stellia daar een oplossing voor gevonden. Met deze oplossing zullen bovengenoemde problemen verholpen zijn. Op onze blog hebben wij een pagina met uitleg over de Awin feeds gegeven. Wij raden je sterk aan deze uitleg goed te lezen voordat je met Awin aan de slag gaat.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


6 Reacties
 • Ikwilonlinegeldverdienen
  Geplaats op donderdag 05 september 2019 om 23:52

  De podcasts zijn ook echt leuk om te luisteren en mega interessant!

 • Mulders H.
  Geplaats op maandag 05 augustus 2019 om 03:47

  Ik zit te denken om sites te maken in andere landen via Awin, is dat een goed idee? Waar moet ik hierbij allemaal opletten? Mulders H.

  Reactie van Stellia CMS:

  Beste Mulder, Ik raad je aan om ons eventjes te bellen. Wij leggen je graag uit waar je allemaal op moet letten. Groetjes, Casper

 • Floyd v d T
  Geplaats op donderdag 18 juli 2019 om 21:45

  Awin is gewoon goed

 • Joosse
  Geplaats op zondag 21 april 2019 om 09:20

  die uitleg over het de speciale handelingen die je moet toepassen om een Awin feed te gebruiken is echt goud!

 • Z. Quys
  Geplaats op zaterdag 02 februari 2019 om 20:19

  pffff 161 miljoen euro aan sales omgezet, ben benieuwd hoeveel dat in 2019 zal zijn

 • Diamantjes
  Geplaats op dinsdag 29 januari 2019 om 20:13

  Awin is in Nederland niet zo heel groot vergeleken Tradetracker.

  Reactie van Stellia CMS:

  Ik denk niet dat je deze twee met elkaar kan vergelijken. Ze hebben beide een groot scala aan adverteerders. Ik zou ze persoonlijk beide aanraden. Met vriendelijke groet, Hans van Krieken

Laat een reactie achter