Affiliate Wehkamp

Als publisher kan je aan de slag voor allerlei verschillende adverteerders, ook als affiliate Wehkamp. Als je hier voor kiest dan maak je gebruik van een zogenaamd partnerprogramma. Dit is een affiliate programma van een specifieke adverteerder. Als je je aanmeldt bij een affiliate netwerk dan kies je uit honderden adverteerders, meld je je aan bij Wehkamp dan is dat jouw adverteerder. Natuurlijk kan je dat ook combineren: adverteerders via een netwerk én specifieke adverteerders promoten via een partnerprogramma. Bij Wehkamp kan je gebruik maken van allerlei mogelijkheden en voordelen. Er worden wel een paar voorwaarden gesteld aan affiliates. We bekijken hieronder wat het precies inhoudt om affiliate Wehkamp te zijn.


Affiliate wehkamp

Affiliate bij Wehkamp worden

Allereerst bezoek je natuurlijk de website van Wehkamp om te lezen wat het betekent om publisher voor Wehkamp te worden. Om je in te schrijven voor het programma van Wehkamp heb je een goede website nodig die relevant en van goede kwaliteit is. Het is mogelijk om meerdere websites aan te melden, bijvoorbeeld om verschillende productgroepen te promoten. De commissie die je bij Wehkamp krijgt is verschillend per product. Er is uitgebreide info beschikbaar over de commissiemodellen bij Wehkamp. Een groot voordeel dat je hebt als affiliate Wehkamp is de korte lijn met de adverteerder. Je kunt gebruik maken van de kennis van de klantenservice. Daarnaast kan je natuurlijk ook gebruik maken van allerlei promotiematerialen van goede kwaliteit. Wehkamp helpt je ook met het bedenken van ideeën voor content waarmee je je website kunt inrichten. Of content waarmee je je doelgroep via social media kunt bereiken.


Affiliate wehkamp

Partner of netwerk?

Beide hebben voordelen: een vaste adverteerder via een partnerprogramma en een grote keuze uit adverteerders bij een netwerk.

Als je bij een affiliate netwerk zit, Tradetracker bijvoorbeeld, dan kan je snel switchen tussen adverteerders. Vallen de inkomsten tegen bij de één, dan stap je zo over naar de ander. Je hebt ook een veel grotere keuze uit commissiemodellen en kunt bijvoorbeeld een kortingscode site beginnen. Dat kan bij Wehkamp niet. Daar staat tegenover dat je bij Wehkamp korte lijnen hebt met de helpdesk en kunt rekenen op mensen die met je meedenken.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


0 Reacties
Laat een reactie achter