Affiliate website maken

Wil je een affiliate website maken en zo geld verdienen op het internet? Je kan dat op verschillende manieren doen. Hoe je ook een affiliate website wilt gaan maken, je moet altijd van tevoren bedenken wat je plannen precies zijn. Wat voor soort producten of diensten wil je gaan promoten? Blijft het bij één website, of volgen er meer? Als je een webshop wilt beginnen dan vraagt dat wel om enige kennis van websites bouwen. Wil je vooral gaan bloggen? Of ga jij helemaal voor een vergelijkingssite? Kortom, bedenk eerst goed wat je wilt gaan doen voordat je begint aan het maken van een affiliate website.


Affiliate website maken

Zelf een affiliate website maken of uitbesteden?

Er zijn op het internet allerlei platforms te vinden waar je gratis een website kunt maken. Dat lijkt misschien aantrekkelijk maar een affiliate website maken betekent wel dat je aan allerlei voorwaarden moet voldoen. Je bezoekers moeten veilig kunnen winkelen, je moet heel regelmatig updaten en je site moet geschikt zijn voor het plaatsen van productfeeds. Niet eenvoudig dus. Besluit je dat je het affiliate website maken gaat uitbesteden dan heb je wel wat geld nodig. Webbouwers zijn niet goedkoop en het duurt dus wel even voordat je je investering er uit hebt. Het is in dat geval nóg belangrijker dat je precies weet wat je wilt want je moet de websitebouwer wel een goede en gestructureerde opdracht kunnen geven.


Affiliate website maken

Een affiliate website huren

Een alternatief is het huren van complete affiliate websites. Dat kan bij Stellia. Je kunt één website nemen om het uit te proberen en daarna een pakket met meerdere sites afnemen. Je betaalt een relatief gering maandelijks bedrag voor je sites.

Het grote voordeel is daarnaast dat je sites volledig geschikt zijn voor affiliate marketing. Simpel productfeeds inladen, zeer regelmatige updates zodat je producten altijd up-to-date zijn en natuurlijk veiligheid voor je bezoekers. Leuk is dat de websites nog helemaal kunnen worden aangepast aan jouw eigen smaak en stijl. Er is een uitgebreide keuze uit allerlei websites bij Stellia. Speciaal voor reizen, voor bloggen en voor het verkopen van producten van derden.
Klik hier om affiliate te worden!


  • Affiliate beginnen

  • Deel deze pagina


    0 Reacties
    Laat een reactie achter