Wij maken affiliate toegankelijk!

Voorwaarden affiliate

Niet iedereen kan zomaar affiliate, oftewel publisher worden en ook je website(s) moeten voldoen aan bepaalde affiliate voorwaarden. Wil je geld verdienen op het internet met affiliate marketing dan ga je adverteerders promoten. Die adverteerders betalen jou daar commissie voor maar stellen uiteraard ook eisen aan hun publishers. Zij hebben hun naam hoog te houden en willen daarom niet met slechte publishers samenwerken. Bijvoorbeeld publishers die een amateuristische website hebben of slechte teksten met veel spelfouten plaatsen. Hoe beter je website is, hoe gemakkelijker je adverteerders kunt aantrekken. En hoe meer geld je ook zult verdienen.

 

Voorwaarden affiliate

 

Wat zijn de affiliate voorwaarden

Allereerst zul je een goed werkende website moeten hebben. De website moet ook echt geschikt zijn voor affiliate marketing. Dat betekent meestal dat er ook een goede webshop moet zijn ingebouwd. Wil je duizenden producten kunnen promoten van je adverteerders dan moet het allemaal goed werken en ook snel werken. Het assortiment moet gemakkelijk met grote regelmaat kunnen worden geüpdatet. Er moet plek zijn voor banners en aanbiedingen en een productfeed moet eenvoudig kunnen worden geïmporteerd. Als je verstand hebt van websites dan kan je er wellicht eentje zelf maken maar meestal moet je dit uitbesteden. Je kunt bij Stellia kant en klare website huren die speciaal geschikt zijn voor publishers en voldaan aan alle affiliate voorwaarden. Dat scheelt je dus een boel geld. Daarbij voldoe je dan ook gratis en voor niets aan de verplichte veiligheidseisen zoals de privacy voorwaarden. Die krijg je van Stellia gewoon meegeleverd.

 

Voorwaarden affiliate

 

Persoonlijke affiliate voorwaarden

Als publisher moet je ook zelf aan affiliate voorwaarden voldoen. Je moet je willen inzetten en voldoende tijd vrijmaken om bezig te zijn met je werkzaamheden. Hoe meer jij je best doet om een doelgroep aan je te binden, hoe sneller je commissie gaat verdienen. Adverteerders zien natuurlijk graag dat jij je best doet zodat zij meer verkopen genereren. Het is ook heel fijn als je goede teksten kunt schrijven of wilt investeren in een tekstschrijver. Mooie afbeeldingen plaatsen. Uiteraard dien je altijd op te letten dat je afbeeldingen inkoopt op de voorgeschreven wijze en niet zomaar van internet plukt. Een doelgroep bereik je onder meer door berichten, aanbiedingen en blogs te plaatsen op social media.

Start een affiliate site