Wij maken affiliate toegankelijk!

Voorbeeld affiliate programma

Ben jij benieuwd hoe een affiliate website van Stellia er uit ziet? Kijk dan naar onze mooie voorbeeld affiliate websites. Je kunt zo leuke ideeën opdoen en kijken wat er allemaal mogelijk is. Je ziet twee varianten van de voorbeeld affiliate website: shopping sites en travel sites. Dit zijn meteen ook de twee populairste vormen van affiliate websites. De voorbeelden die je ziet zijn goedlopende sites van onze klanten. Zij hebben de standaard website van Stellia omgetoverd tot prachtige professionele websites waarop bezoekers zich thuis voelen.

 

Voorbeeld affiliate programma

 

Voorbeeld affiliate website shopping

De voorbeeld websites die je bij Stellia kunt bekijken zijn heel gevarieerd. Zo biedt de ene site meubels aan, een andere televisies of kleding speciaal voor grote maten. Je ziet dat alle sites mooi zijn vormgegeven en voorzien zijn van goede afbeeldingen. Dit is belangrijk omdat je affiliate website er betrouwbaar en professioneel moet uitzien. Je kunt een dergelijke website zelf ook maken en natuurlijk ook voor allerlei andere producten. Er is ook een populaire site voor parkeren bij luchthavens of voor kindermeubels te zien bij de voorbeelden. Zoals je ziet zijn de sites heel verschillend. Wil je zelf affiliate sites maken dan kan je kiezen voor dure producten maar ook een website met koopjes maken of met tijdelijke aanbiedingen. Helemaal naar je eigen idee en smaak. Met de websites van Stella is veel mogelijk.

 

Voorbeeld affiliate programma

 

Reiswebsites

Ook reiswebsites zijn enorm populair bij publishers. Logisch want het is een leuk onderwerp met heel veel mogelijkheden en een enorme doelgroep. Maak ook zo’n mooie affiliate website bij Stellia voor reizen. Je kunt goedkope vakanties gaan promoten, verre reizen, groepsreizen, singlereizen en nog allerlei andere soorten reizen. Erg leuk om te promoten en succes verzekerd!

Bij Stellia kan je kant en klare affiliate websites huren voor een vast bedrag per maand. Je weet dan zeker dat je voldoet aan alle eisen op het gebied van privacy, krijgt regelmatig updates, de sites zijn geschikt voor productfeeds en natuurlijk krijg je ondersteuning. Kijk bij de voorbeeld affiliate websites van Stellia om ideeën op te doen. Je kunt de standaard websites helemaal aan je eigen wensen op het gebied van kleuren, plaatsen van teksten en andere instellingen aanpassen.

Start een affiliate site