Wij maken affiliate toegankelijk!

Succesvolle affiliate website

Wil jij een succesvolle affiliate website hebben waarmee je leuk geld kunt verdienen? Dan moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Allereerst moet je website natuurlijk mooi en professioneel zijn. Denk ook aan privacy voorwaarden en de laadsnelheid van je site. Je kunt nog zo’n mooie website hebben, om een succesvolle affiliate website te hebben moet je ook veel bezoekers hebben. Er zijn dus twee belangrijke voorwaarden om succes te hebben als publisher: je site zelf en de bezoekers die er komen. Natuurlijk speelt ook je adverteerder een grote rol. Er moeten leuke producten of diensten op je site staan. Aantrekkelijke producten, goedkope producten of andere speciale voordelen zoals koopjes of eenmalige aanbiedingen.

 

Succesvolle affiliate website

 

Succesvolle affiliate website: de website zelf

De website kan je zelf maken, laten maken of huren bij Stellia. In de eerste twee gevallen ben je óf veel tijd kwijt óf veel geld. Een site laten maken kost veel geld. Dat kan wel om duizenden euro’s gaan. Zelf maken vraagt om kennis en ervaring. Vooral een affiliate website maken kan lastig zijn omdat er bijvoorbeeld rekening moet worden gehouden met een grote webshop, regelmatig updaten en natuurlijk moet je voldoen aan regelgeving op het gebied van privacy. Een website huren kan bij Stellia. Je kan er ook eenvoudig meerdere sites huren, tegen een vast bedrag per maand. Inclusief hosting, helpdesk en updates.

 

Succesvolle affiliate website

 

Bezoekers krijgen naar je website

Zoals gezegd; een mooie site is één, bezoekers naar je site trekken is twee. Hoog scoren in Google kost tijd en investering in geld indien je voor adverteren gaat. Een goede manier om je site te promoten is met regelmatige afbeeldingen en teksten op social media. Je kunt die berichten promoten en dat kost niet zo heel veel geld. Daarbij is het mogelijk je doelgroep te kiezen zodat alleen die mensen je bericht zien die ook echt interesse hebben. Een succesvolle affiliate website betekent dus investeren, vooral in tijd. Tijd die je er zelf aan besteedt en geduld. Kan je niet goed zelf leuke blogs schrijven dan kan je ook een tekstschrijver inhuren om dat voor je te doen. Dat kost uiteraard ook geld maar een website die niet scoort op termijn ook.

Start een affiliate site