Wij maken affiliate toegankelijk!

Partnerprogramma webshop

Een partnerprogramma webshop is een affiliate website van een publisher. Deze publisher maakt reclame voor de producten van een adverteerder. Meestal gaat het om grote ketens zoals Coolblue of Wehkamp. Omdat partnerprogramma’s duur zijn om te maken en te onderhouden kunnen alleen de grotere winkels zich dat permitteren. Een partnerprogramma webshop kan allerlei verschillende producten promoten, afhankelijk van de adverteerder. Zo zijn er webshops voor kleding, reizen, schoenen, witgoed, laptops en bijvoorbeeld boeken. Bij de meeste adverteerders kan je meerdere webshops hebben. Logisch want die grotere adverteerders hebben vaak veel verschillende producten. Ben je eenmaal partner dan loopt alles via jouw adverteerder: het verkrijgen van promotiemateriaal zoals banners en de productfeed, ondersteuning van de helpdesk en natuurlijk de uitbetaling van door jou verdiende commissies.

 

Partnerprogramma webshop

 

Hoe kom je aan een partnerprogramma webshop

Om je als publisher aan te kunnen melden bij een partnerprogramma zul je aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen. Je moet een goede website hebben die geschikt is voor een partnerprogramma webshop. Die website kan je zelf bouwen maar dat is voor de meeste mensen te moeilijk. Een website laten maken is weer erg duur. Een goede oplossing is het huren van een affiliate webshop bij Stellia. Je krijgt dan websites die volledig voldoen aan alle eisen die worden gesteld aan een partnerprogramma webshop. Inclusief hosting en beveiliging van je site. Je betaalt maandelijks voor je sites zodat je precies weet waar je aan toe bent.

 

Partnerprogramma webshop

 

Je partnerprogramma webshop promoten

Je wilt als publisher natuurlijk lekker verdienen aan je partnerprogramma webshop. Dat doe je door zoveel mogelijk bezoekers naar je site te trekken. Hoe meer bezoekers, hoe meer kans op verkopen en hoe meer verkopen hoe meer commissie. Promoten van je site kan je op verschillende manieren doen. Betaald of onbetaald. Heb er geld voor over, bijvoorbeeld door te adverteren in Google Ads, dan moet je wel goed in de gaten houden of kosten opwegen tegen de baten.

Op social media kan je ook betaald adverteren maar ook gratis berichten plaatsen. Leuke blogteksten of mooie afbeeldingen om meer bezoekers naar je site te trekken. Aantrekkelijke aanbiedingen plaatsen is ook altijd lucratief.

Start een affiliate site