Wij maken affiliate toegankelijk!

Geld verdienen op internet

Wil jij geld verdienen op internet dan is affiliate marketing een handige manier. Je hebt er niet erg veel kennis voor nodig. Wel tijd en een beetje geld. Duur is affiliate marketing niet, zeker niet als je kiest voor Stellia. Het grote voordeel van Stellia is namelijk dat je geen ingewikkelde affiliate websites hoeft te maken of te laten maken. Die kan je bij Stellia gewoon huren. Vooral als je websites laat maken ben je veel geld kwijt.

Dergelijke investeringen zijn niet noodzakelijk als je wilt beginnen met geld verdienen op internet. Hoe meer tijd je in affiliate marketing steekt, hoe sneller je geld zult gaan verdienen. Hoe het precies werkt vertellen we je hierna.

 

Geld verdienen op internet

 

Geld verdienen op internet met affiliate

Affiliate marketing is het promoten van producten van anderen. Bijvoorbeeld: een winkelketen wil graag meer klanten en zoekt daarvoor mensen die hun producten willen promoten. Jij kunt dan als publisher aan de slag met een eigen website waarop je de producten van die adverteerder promoot. Je probeert een nieuwe doelgroep aan te boren en zo te zorgen voor meer verkopen voor je adverteerder. Stel dat je reizen wilt gaan verkopen voor een reisbureau.

Je begint dan een website over reizen en zet daar de reizen van dat reisbureau op. Je zoekt bezoekers voor je website en die bezoekers kunnen dan via jou zo’n reis boeken. Eigenlijk zeggen we dat niet goed: niet via jou boeken maar via jou bij het reisbureau boeken. Ze klikken op jouw website op een leuke reis en worden omgeleid naar het reisbureau waarna ze de reis boeken. Lukt dit? Dan krijg jij commissie en ben je begonnen met geld verdienen op internet.

 

Geld verdienen op internet

 

Wat moet je doen als publisher

Als publisher moet je dus zoveel mogelijk klanten zoeken voor jouw adverteerder. Dat kan je doen door een mooie website aan te bieden met relevante informatie. Je kan de producten promoten door interessante blogs te schrijven en te delen op social media. Of mooie foto’s op Instagram. Dit is het deel dat tijd kost. Adverteerders vind je bij een affiliate netwerk. Daar kan je je gratis aanmelden en kiezen uit honderden adverteerders en duizenden campagnes.

Begin ook snel met geld verdienen op internet!

Start een affiliate site