Wij maken affiliate toegankelijk!

Geld verdienen met promoten

Wil jij geld verdienen met promoten van producten op het internet? Dit heet affiliate marketing en dit soort werk biedt jou veel kansen. Het soort producten dat je kan promoten is enorm groot en daarbij gaat het niet alleen om tastbare zaken. Je kan namelijk ook diensten promoten of andere werkzaamheden doen die commissie opleveren: het genereren van leads bijvoorbeeld. Adverteerders belonen jou voor je activiteiten op het internet die hen meer klanten en verkopen opleveren.

 

Geld verdienen met promoten

 

Hoe werkt geld verdienen met promoten

Wil je aan de slag als publisher (zo heet iemand die producten promoot) dan heb je een website nodig. Een speciale affiliate website die is ingericht voor het promotiewerk. Meestal is dat een webshop maar het kan ook wel een ander soort website zijn. Bijvoorbeeld een website waarop je kunt bloggen of je start bijvoorbeeld met vlogs. Een goede affiliate website maken of laten maken is niet eenvoudig of goedkoop en daarom biedt Stellia kant en klare affiliate websites te huur aan.

Die kan je overigens nog helemaal aanpassen aan je eigen ideeën en smaak.
Op je website(s) laad je een productfeed van de adverteerder waardoor je opeens duizenden producten hebt die je kunt gaan promoten. Geld verdienen met promoten vraagt natuurlijk wel om meer inspanning dan alleen je website beheren. Je moet ook een klantenbestand vinden. Dit kan je goed doen door je producten te promoten op social media, door te bloggen of leuke teksten te schrijven op de website.

 

Geld verdienen met promoten

 

Waar vind je producten en adverteerders

Eenmaal gereed voor de start, voorzien van een goede website? Dan kan je je aanmelden bij een affiliate netwerk en beginnen met geld verdienen met promoten. Bij het netwerk vind je adverteerders die jou nodig hebben. Bij Tradetracker kan je kiezen uit honderden adverteerders en duizenden campagnes. Alles wat je nodig hebt voor je site kan je hier vinden: van productfeed tot banners en korting codes.

Per campagne staat aangegeven hoeveel geld je kan verdienen met promoten en zo dus je keuze maken uit de verschillende adverteerders.

Start een affiliate site