Wij maken affiliate toegankelijk!

Geld verdienen met affiliate

Lijkt je het niet geweldig? Geld verdienen met affiliate? Je kunt het eenvoudig vanuit huis doen en verder overal waar je maar wilt. Ook tijdens je vakantie of in de pauze van je werk. En het leuke is dat geld verdienen met affiliate 24 uur per dag mogelijk is, ook als je lekker ligt te slapen. Natuurlijk moet je er wel iets voor doen, het gaat niet vanzelf. Je zult ook een beetje geduld moeten hebben want geld verdienen met affiliate lukt niet van de een op de andere dag. Maar mogelijk is het wel! We kijken eerst eens even wat affiliate precies is.

 

Geld verdienen met affiliate

 

Wat is geld verdienen met affiliate

Affiliate betekent het promoten van producten van anderen. Voor je inspanningen word jij beloond met een stukje van de winst. Dit heet commissie. Een affiliate wordt ook wel een publisher genoemd. Je zorgt er voor dat je een of meer mooie websites hebt en daarop zet je producten van adverteerders. Bijvoorbeeld bankstellen. Je kunt op één website één adverteerder promoten maar ook meerdere adverteerders. De bezoekers op jouw website hebben dan meer keuze. Op het moment dat een bezoeker van jouw website op een bankstel klikt wordt deze omgeleid naar de daadwerkelijke verkoper. De bank wordt bij je adverteerder gekocht dus jij hebt niets te maken met verzenden, een voorraad, afrekenen en andere bezigheden. Het enige dat je doet is je website onder de aandacht brengen en nieuwe klanten werven voor je adverteerder. Wordt er via jouw website iets verkocht? Je krijgt dan commissie, meestal 5 tot 10% van het verkoopbedrag.

 

Geld verdienen met affiliate

 

Hoe kan je een goede affiliate worden

Om goed geld te verdienen met affiliate zul je er wat tijd in moeten steken. Allereerst natuurlijk een mooie website. Je kunt je aanmelden bij een affiliate netwerk om geschikte adverteerders te vinden. Dat is gratis. Dan moet je ook een afzetmarkt vinden, mensen die jouw website gaan bezoeken. Dit kan je bijvoorbeeld doen door leuke blogs te schrijven, reclame te maken via social media of met goede teksten op je website zodat je hoog scoort in Google. Doe je je werk goed, dan zal je na verloop van tijd leuk gaan verdienen met affiliate.

Start een affiliate site