Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate webshop maken

Wil je als publisher aan de slag, dan is een affiliate webshop maken een van de eerste dingen die je moet doen. Wat voor soort webshop je nodig hebt hangt af van de producten, of diensten, die je wilt gaan promoten. Ga je producten promoten voor de verkoop of wil je een vergelijkssite maken? Het is verstandig om eerst goed na te denken over de vraag wat je precies wilt gaan doen voordat je de webshop maakt. Het promoten van producten vraagt namelijk om een bepaalde insteek wat je webshop betreft. De indeling van de affiliate webshop hangt ook samen met de vraag of je afbeeldingen wilt kunnen delen of juist veel teksten, banners of kortingsbonnen.

 

Affiliate webshop maken

 

Hoe kan je een affiliate webshop maken

Als je besluit zelf een affiliate webshop te maken dan moet je wel over voldoende kennis beschikken. Een webshop maken is nog niet zo heel gemakkelijk hoewel je op het internet van alles wordt beloofd. Als je op Google zoekt dan zie je tientallen bedrijfjes die je eenvoudig te maken affiliate webshops beloven. In veel gevallen zit je dan wel vast aan een maandelijkse rekening, vaak inclusief hosting en updates. Dat kan je op termijn flink wat kosten. Je kunt ook het affiliate webshop maken uitbesteden aan een webdesigner maar dan moet je diep in de buidel tasten. Daarbij komt ook nog eens dat de meeste publishers het niet laten bij één website maar er vaak meerdere hebben. Sommige publishers hebben honderden webshops. Een derde mogelijkheid is affiliate webshops maken over te laten aan Stellia en daar zelf een of meer webshops te huren.

 

Affiliate webshop maken

 

Voordelen affiliate webshop Stellia

Super handig: kant en klare affiliate webshops die je aan je eigen wensen kan aanpassen. Je kunt een gratis proefaccount aanmaken om te kijken of het je bevalt. Daarna neem je een totaalpakket af met allerlei extra’s.

Een affiliate webshop maken hoef je dan niet zelf te doen maar je kunt de webshops wel helemaal inrichten zoals jij dat wilt. Je kiest uit meerdere templates. Je krijgt er hosting bij en updates en het plaatsen van productfeeds, banners en ander promotiemateriaal is heel eenvoudig. Verder vind je bij Stellia uitgebreide handleidingen en kan je altijd contact opnemen met de helpdesk voor ondersteuning.

Start een affiliate site