Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate Webshop beginnen

Je wilt aan de slag als publisher en wilt een affiliate website beginnen. Hoe pak je dat het beste aan? Eerst eens goed nagaan wat je plannen precies zijn is belangrijk omdat de keuze voor het soort affiliate website daarvan afhangt. Ben je al ervaren als publisher dan weet je beter wat je wilt dan wanneer het je eerste affiliate project wordt. Een affiliate website beginnen betekent ook geld en tijd investeren. Hoeveel is afhankelijk van de kennis die je in huis hebt en natuurlijk wat je precies wilt gaan doen. Bedenk ook dat met alleen een affiliate website je er niet bent. Je zult je affiliate website ook onder de aandacht moeten brengen bij je potentiële klanten.

 

Affiliate webshop beginnen

 

Zelf maken of laten maken

Als je besluit een affiliate website te beginnen dan heb je de keus uit het zelf maken van een website, er eentje laten maken of een of meer kant en klare websites huren. Als je over voldoende kennis en ervaring beschikt dan kan je zelf een affiliate website beginnen. Bedenk wel dat je moet voldoen aan allerlei eisen. Niet alleen moet je website geschikt zijn voor je werk als publisher, je moet ook voldoen aan allerlei eisen op het gebied van veiligheid.

De meeste affiliate websites zijn webshops waarop producten van adverteerders worden getoond. Die sites moeten met grote regelmaat worden geüpdatet. De meeste mensen beschikken niet over alle benodigde kennis om zelf een affiliate website te beginnen. Je kunt dan besluiten het uit handen te geven aan een webmaster. Dat kost echter wel veel geld. Je bent snel honderden of zelfs duizenden euro’s kwijt. Niet zo’n aantrekkelijk alternatief dus want het duurt dan wel heel lang voordat je de kosten er weer uit hebt.

 

Affiliate webshop beginnen

 

Een affiliate website huren

Er zijn bij Stellia kant en klare affiliate websites te huur. Deze websites zijn volledig ontworpen om meteen als publisher mee aan de slag te gaan. Je hoeft niet zelf uren tijd te steken in het ontwerpen en bouwen van je webshop maar krijgt hem kant en klaar.

Je kunt wel veel zelf aanpassen aan je eigen smaak en voorkeuren. Op het gebied van veiligheid zit je goed én je site wordt heel regelmatig geüpdatet zodat je daar ook geen omkijken naar hebt. Je kunt bij Stellia een week lang gratis een website uitproberen en daarna een pakket van bijvoorbeeld 10 websites afnemen. Om de kosten hoef je het niet te laten, die zijn aantrekkelijk laag te noemen.

Start een affiliate site