Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate vliegtickets

Enorm populair: vliegen naar mooie bestemmingen. Affiliate vliegtickets websites zijn dan ook erg in trek. Er wordt wat afgereisd en veel mensen zijn op zoek naar de beste aanbiedingen. Een vliegticket is vaak best prijzig, zeker als je wat verder weg gaat. Een affiliate vliegtickets webshop wordt dan ook vaak bezocht. Je kunt hier een leuke inkomstenbron uithalen maar je hebt natuurlijk wel een goede website nodig waar je vliegtickets kan promoten. Zelf bouwen (vereist kennis), laten bouwen (kost -veel- geld), of huren van Stellia zijn de opties die je hebt voor de aanschaf van een of meer affiliate vliegtickets webshops.

 

Affiliate software

 

Waarom zijn affiliate vliegtickets sites zo populair

Zoals we hiervoor al hebben gezegd: er wordt veel gereisd. Je potentiële doelgroep is dan ook heel groot. Van jong tot oud zijn we op zoek naar de beste aanbiedingen. Omdat een reis een flinke aanslag is op je portemonnee ben je natuurlijk best bereid even te shoppen op het internet om zo een lucratieve aanbieding te vinden. Affiliate vliegtickets sites lenen zich hier prima voor.

Je kunt als publisher meerdere adverteerders op één site promoten zodat je bezoekers de keus hebben uit de beste aanbiedingen. Boekt er iemand via jouw webshop een reis bij je adverteerder, dan kan je een flinke commissie tegemoet zien. Immers, een retourtje New York kost wel wat en jouw commissie is dus ook interessant te noemen. Als iemand een vliegticket boekt voor het hele gezin en daarvoor €2000 moet betalen, dan krijg jij al snel €200 commissie, als je recht hebt op 10%.

 

Affiliate software

 

Promoten van affiliate vliegtickets is leuk

Een ander voordeel van affiliate vliegtickets sites is dat het promoten zo leuk is. Je bent bezig met uitstapjes en vakanties en daarover kan je leuk bloggen. Vertel over de bestemmingen van je vliegtickets, deel info over je adverteerder en schrijf leuke reisverhalen. Daarnaast is het ook leuk om foto’s te laten zien. Heerlijke stranden, zee, mooie vergezichten vanaf een berg of lekker sportieve afbeeldingen.

Je hebt eindeloos veel keus als het aankomt op het promoten van een affiliate vliegtickets webshop. Niet alleen op je site maar ook via social media zoals Facebook en Instagram

Start een affiliate site