Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate vergelijkingssite maken

Populaire webshops die publishers veel gebruiken zijn de zogenaamde vergelijkingssites. Dit zijn websites waarop producten van verschillende aanbieders met elkaar worden vergelijken. Je kunt bijvoorbeeld een affiliate vergelijkingssite maken voor telefoons, voor laptops en andere producten maar ook voor diensten zoals zorgverzekeringen. Dit soort websites zijn bij mensen erg populair en je hebt dan ook een grote doelgroep tot je beschikking. Je hebt wel een speciale webshop nodig die geschikt is voor het vergelijken van producten. Op het internet kan je informatie vinden over het zelf bouwen van een vergelijkingssite maar het is meestal niet zo eenvoudig. Een andere manier om aan een affiliate vergelijkingssite te komen is er eentje (of meer) huren bij Stellia of via je affiliate netwerk.

 

Affiliate vergelijkingssite maken

 

Affiliate vergelijkingssite maken bij Stellia

Wil jij het jezelf makkelijk maken dan kan je het beste kiezen voor een kant en klare webshop bij Stellia. Je kiest simpelweg uit de verschillende templates en maakt daarmee in een handomdraai je eigen affiliate webshop. De keuze uit producten die je kan vergelijken is eindeloos: autoverzekeringen, boekhoudpakketten, energiebedrijven, datingsites, simonly en een bespaarsite om er maar een aantal te noemen.

Het promoten van een affiliate vergelijkingssite is ook interessant; naast veel producten zijn er ook veel verschillende adverteerders waarover je kunt schrijven. Zo bind je snel een flinke doelgroep aan je site. De populariteit van een affiliate vergelijkingssite zit in de grote potentiële doelgroep. Veel mensen die besluiten iets te gaan kopen, bijvoorbeeld een televisie, raadplegen eerst een vergelijkingssite. Zo kunnen ze snel zien welke modellen voor welke prijzen worden verkocht en waar hun favoriete tv het goedkoopst is.

 

Affiliate vergelijkingssite

 

Affiliate vergelijkingssite maken bij het netwerk

Als je je hebt aangesloten bij een cliënt netwerk dan vind je bij het netwerk van jouw keuze altijd veel extra informatie. Kijk je bijvoorbeeld op de website van Daisycon dan zie je daar tips voor het maken van een vergelijkingssite.

 

Affiliate vergelijkingssites maken

 

Doe je dat via Daisycon dan heb je geen uitgebreide technische kennis nodig. Beschik je niet over de kennis om het zelf te doen en niet over voldoende financiële middelen om het uit te besteden dan zit je bij Stellia gegarandeerd goed. Je huurt hier de websites die je nodig hebt en er alles bij wat je nodig hebt: updates en beveiliging en je kunt de website die je kiest volledig naar eigen smaak inrichten.

Start een affiliate site