Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate Travel Site

Een affiliate travel site is erg populair. Dat heeft verschillende redenen. Allereerst is de doelgroep heel groot. Ten tweede zijn er veel verschillende reisbureaus en die willen allemaal graag reizen verkopen en zijn dus blij met jouw inzet als publisher. Een derde reden voor de populariteit van affiliate travel sites is dat ze zo goed te promoten zijn. En dan is er nog een vierde reden: je commissie is natuurlijk erg interessant. We bekijken hieronder per onderdeel de voordelen nog wat nader.

 

Affiliate Travel Site

 

Wat doet een affiliate marketeer?

De werkzaamheden van een affiliate marketeer staan allemaal in het teken de inkomsten van de affiliate te vergroten. Het is belangrijk dat een affiliate zoveel mogelijk bezoekers op zijn website krijgt, zodat hij meer kansen heeft op verkopen. Het maakt daarbij natuurlijk wel uit wie die bezoekers zijn. Als een affiliate visspullen promoot op zijn affiliate website, dan heeft hij niets aan bezoekers op de website die op zoek zijn naar schoenen. Een affiliate marketeer zorgt er niet alleen voor dát je bezoekers krijgt op je site, maar ook de juiste bezoekers.

 

Affiliate Travel Site

 

Grote doelgroep affiliate travel site

Vrijwel iedereen houdt van met vakantie gaan, van heel jong tot heel oud. Er zijn dan ook ontzettend veel verschillende reizen want iedereen wil natuurlijk weer iets anders. Reizen met of zonder kinderen, jongeren reizen, alleenstaande reizen en vakanties speciaal voor ouderen. Elk onderdeel van de doelgroep komt heel ruim aan bod.

Dan zijn er de verschillen in de duur van de reis. De ene persoon vindt een dagje naar een stad al een hele onderneming, iemand anders wil 6 weken op safari. En alles wat daartussen zit. Er zijn ook veel verschillen in de manier van reizen: per auto, vliegtuig, trein. Er zijn ook fietsvakanties en wandelvakanties. Of verschillen in wat je doet: cultuur snuiven, aan het strand liggen, sportief bezig zijn, stedentrips. Ver weg of dicht bij huis.

 

Affiliate Travel Site

 

Veel reisbureaus

De concurrentie is groot onder reisbureaus. De grotere bureaus bieden in grote lijnen dezelfde reizen en willen goed worden gevonden op internet. Beter dan hun concurrent. Affiliate travel sites helpen daarbij. De kleinere, meer gespecialiseerde reisbureaus hebben ook publishers nodig. Speciale reisbureaus voor verre reizen, rondreizen, avontuurlijke reizen, taalreizen en nog heel veel meer speciale reizen. Backpacken bijvoorbeeld. Met een affiliate travel site kan je alle kanten op.

Affiliate travel site is leuk om te promoten

Vakantie is leuk en daarom is het promoten ervan ook erg leuk. Je kunt eindeloos variëren met reisverhalen, met bloggen en vloggen en met afbeeldingen. Reizen lenen zich bij uitstek voor leuke verhalen en mooie plaatjes. Om te lezen over een vakantie die in het water is gevallen vinden mensen ook leuk. Zo lang het maar niet hun eigen vakantie is. Je kunt met een affiliate travel site ontzettend veel doen als het op promoten aankomt.

Mooie commissie

Een reis is meestal niet goedkoop. Natuurlijk, een dagje uit kost geen honderden de euro’s maar een reis naar het buitenland al snel wel. Soms duizenden euro’s. En het is natuurlijk super leuk als zo’n reis via jouw affiliate travel site wordt geboekt. Je kunt dan een leuke commissie tegemoet zien.

Start een affiliate site