Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate TradeTracker

Als affiliate Tradetracker zit je bij een van de grootste affiliate netwerken in Nederland. Deel uitmaken van een groot netwerk heeft veel voordelen. Zo kan je kiezen uit heel veel verschillende adverteerders en duizenden campagnes. Daarnaast zijn er naast de grote keuze uit adverteerders en campagnes nog veel meer voordelen. Zo kan je op de website veel info vinden over affiliate marketing, kan je hulp krijgen van de helpdesk, het laatste nieuws lezen over affiliate en gebruik maken van de beste software. Tradetracker is verkozen tot het beste netwerk en werkt samen met maar liefst 5000 adverteerders en met meer dan 250.000 publishers. Je vindt er de meest gebruiksvriendelijke software en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Affiliate TradeTracker

 

Nadere kennismaking met Tradetracker

Als je overweegt om als affiliate Tradetracker aan de slag te gaan, dan kan je het beste eerst eens een kijkje nemen op de website. Er is heel veel informatie te vinden, zowel voor adverteerders als voor publishers. Klik je op de button speciaal voor publishers dan krijg je meteen alle informatie over de beste software, mogelijkheden en doelen, de commissie verdienmodellen en hoe je je kan aanmelden als publisher. Je maakt eenvoudig je eigen account aan. Als je bent ingelogd kan je je simpel aanmelden voor een campagne. Je mag zelf de adverteerders kiezen waarmee je aan de slag wilt. Keurt de adverteerder jouw aanvraag goed, dan kun je direct gebruik maken van alle promotiematerialen. Aanmelden bij Tradetracker kost je niets dus je kunt het gerust eens uitproberen.

 

Affiliate TradeTracker

 

Enorme keuze uit campagnes

Veel publishers hebben meerdere websites, sommige hebben wel honderden webshops waarin zij de producten van hun adverteerders promoten. Als je net begint als publisher dan weet je waarschijnlijk nog niet precies hoe en wat je wilt doen. Bij Tradetracker kan je dat rustig uitproberen door voor verschillende adverteerders te kiezen en te kijken wat jou het beste bevalt.

Niet alleen kies je uit veel verschillende adverteerders en campagnes, er zijn ook allerlei commissie modellen. Bij de ene adverteerder word je beloond met een percentage van het verkoopbedrag, bij en andere voor een x-aantal views, voor leads of je spreekt een vast bedrag af. De keuze is vrijwel onbeperkt qua producten: reizen, mode, witgoed, elektronica, dierenbenodigdheden, drogisterijartikelen en nog veel meer. Wil je graag internationaal aan de slag dan zit je bij Tradetracker ook goed.

Start een affiliate site