Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate Software

Op internet vind je een groot aanbod affiliate software. Je hebt dergelijke software nodig om een goede affiliate website te kunnen bouwen. Het ene programma is natuurlijk makkelijker te begrijpen en te implementeren dan het andere maar voor elke affiliate software geldt dat je het een en ander zal moeten leren. Het gaat vrijwel altijd om affiliate webshop software. Op de website appwiki.nl kan je verschillende affiliate software met elkaar vergelijken. Je voert enkele gegevens in waaronder de branche waarin je bezig bent, assortiment, hoeveel medewerkers je hebt en andere gegevens. Vervolgens krijg je een overzicht van de voor jou geschikte affiliate software.

 

Affiliate software

 

Affiliate software is duur

Hoewel je een grote keuze hebt uit affiliate software, zul je over het algemeen schrikken van de prijzen. Je betaalt zo €200 per maand voor professionele software en vaak moet je apart betalen voor een kassasysteem. Dat kan maandelijks ook nog eens €75 kosten. Bekende namen van bedrijven voor affiliate software zijn Lightspeed, Jouwweb, Shoptrader en Afosto. Er zijn nog tientallen andere bedrijven. Wil je zelf een affiliate website bouwen of laten bouwen dan gaat dit flink in de papieren lopen. Je zult heel wat commissie moeten verdienen voordat je die kosten hebt terugverdiend.

 

Affiliate software

 

Website Stellia inclusief software

Bij Stellia huur je eenvoudig affiliate websites voor een vast bedrag per maand, inclusief alle kosten voor software. De kosten zijn een fractie van wat je betaalt voor affiliate software die je zelf aanschaft.

Stellia kan zo goedkoop zijn omdat zij haar kosten voor de affiliate software kan spreiden over al haar klanten. Daar kan jij dus van meeprofiteren! Bij Stellia huur je 1 of meer websites die speciaal zijn ingericht voor affiliate marketing. Je kunt zelf de website aanpassen qua kleuren en inrichting maar hoeft niet zelf affiliate software te kopen of maandelijks te betalen. Dat scheelt enorm in de kosten waardoor jij veel sneller winst zult maken met je affiliate webshops.

Start een affiliate site