Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate sites voorbeelden

Bij affiliate sites voorbeelden denken we al snel aan een website vol met producten van een adverteerder. Een website in laptops, televisies of make-up bijvoorbeeld. En vaak ziet een affiliate site er ook zo uit. Dit zijn de zogenaamde shopping sites en ze nemen een grote plek in wat de affiliates sites betreft. Er zijn echter nog veel meer affiliate sites voorbeelden:

  • Reizen
  • Dagaanbiedingen
  • Korting codes
  • Gratis
  • Review
  • Vergelijkingssites
  • Content

Affiliate marketing leent zich voor allerlei verschillende soorten websites, zo lang er maar veel bezoekers op je website komen. We bekijken hierna per site de voordelen en mogelijkheden.

 

Affiliate sites voorbeelden

 

Affiliate sites voorbeelden nader bekeken

Affiliate sites in reizen zijn heel populair. Logisch want over reizen kan je veel vertellen én je hebt een grote doelgroep. Mensen lezen graag reisverhalen, het is voor alle leeftijden en je kunt er ook goed aantrekkelijke afbeeldingen op kwijt. Reissites kan je ook gemakkelijk promoten op je social media kanalen.
Sites met dagaanbiedingen en korting code sites zijn ook heel geschikt om een grote doelgroep aan je te binden. Elke dag nieuwe aanbiedingen en aantrekkelijke kortingen is echt een trekpleister waardoor bezoekers regelmatig, soms elke dag terugkomen.

Gratis sites zijn natuurlijk ook heel interessant. Een nadeel van dergelijke sites kan zijn dat je verdiensten niet erg hoog liggen en je veel bezoekers/kopers nodig hebt. Bij reissites ligt dat heel anders: zodra iemand een reis boekt via jouw affiliate site heb je meteen een flinke commissie.

 

Affiliate sites voorbeelden

 

Review- content- en vergelijkingssites

Deze sites nemen een aparte plaats in en zijn meer gericht op tekst. Reviewsites doen het erg goed, iedereen wil graag weten hoe een bepaald product iemand anders is bevallen voordat wordt besloten het al dan niet te kopen. Contentsites staan vol informatie over een bepaald product of over een productgroep en trekken een speciaal soort publiek. Vergelijkingssites zijn helemaal hot. Bezoekers komen op dergelijke sites om de beste telefoon tegen de beste prijs te scoren, de goedkoopste reis te vinden of de beste energieleverancier.

Affiliate sites voorbeelden Stellia

Bij Stellia kan je voorbeelden van affiliate sites bekijken op de speciale pagina. Heel handig om inspiratie op te doen en te zien wat er allemaal mogelijk is met de templates van Stellia! Je kunt zelf een proefaccount nemen, gratis voor een week, om te kijken wat voor website jij zou kiezen en hoe het werkt om zelf zo’n site in te richten.

Start een affiliate site