Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate site te koop

Misschien zoek je op internet naar ‘affiliate site te koop’ omdat je wilt starten als publisher. Je vindt dan van alles. Webdesigners die een affiliate site te koop aanbieden maar ook websites die al lang bestaan en reeds geld genereren. Bij Stellia kan je geen affiliate sites kopen maar wel huren. Hoe dat precies werkt leggen we hieronder uit. Voor publishers is de website het belangrijkste instrument om geld te verdienen op het internet. De website moet dus goed werken, er goed uitzien en geschikt zijn om een productfeed en andere promotiematerialen op te zetten.

 

Affiliate Site te koop

 

Affiliate site kopen bij een webdesigner

Webdesigners die een affiliate site te koop aanbieden vind je in grote aantallen. Er is dan ook een flink prijsverschil maar voor welke designer je ook kiest, je zult veel geld kwijt zijn. Het laten bouwen van een website kost veel geld, zeker voor affiliate marketing. Je website moet beschikken over allerlei tools en mogelijkheden en voldoen aan wettelijke eisen. Denk aan veiligheid voor je bezoekers, cookiebeleid, privacy beleid, een goede snelheid, een juiste indeling voor categorieën of andere speciale mogelijkheden. Daarbij komt ook dat het doorgaans niet bij één website blijft als je publisher bent. De meeste publishers hebben meerdere sites, sommige honderden. Je begrijpt dat als je alle website laat bouwen je duizenden euro’s gaat betalen voor die sites.

 

Affiliate Site te koop

 

Affiliate site kopen die al bestaat

Ook een optie is bieden op een aanbod “affiliate site te koop’ op een marktplaats voor websites. Er worden regelmatig affiliate sites te koop aangeboden. Voordeel is dat je meteen een webshop hebt die naar behoren functioneert en waarmee je geld verdient. Indien de verkoper zijn beloften nakomt natuurlijk. Je moet, als je een bestaande affiliate site wilt kopen, wel goed nagaan waarom de site wordt verkocht. Bedenk dat mensen dingen die goed werken meestal niet verkopen. Nadeel is dat je nieuwe website al helemaal is bedacht en je in de plannen van een ander stapt. Je neemt zijn werk over en moet je waarschijnlijk houden aan wat hij al deed: bijvoorbeeld wekelijks bloggen of het promoten van een bepaalde adverteerder. Tenslotte: niet iedereen heeft voldoende budget voor de aanschaf van zo’n website.

Affiliate site huren bij Stellia

Een geweldige tussenoplossing: een affiliate site huren. Je hebt een kant en klare website die volledig geschikt is voor marketing maar kan de site nog helemaal aanpassen aan jouw wensen. Je betaalt per maand en kunt eerst een week gratis proefdraaien om te kijken of het wat voor je is. Geen grote investeringen vooraf dus.

Start een affiliate site