Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate site maken

Hoe doe je dat, een affiliate site maken? Eigenlijk is het tegenwoordig geen doen om zelf een affiliate site te maken. Er zijn zoveel technische mogelijkheden dat, wil je een goede site, je dat beter kunt uitbesteden. Tenzij je natuurlijk heel veel kennis en ervaring hebt of het maken van websites je werk is.

Een affiliate site moet ook aan allerlei regelgeving voldoen. Denk aan veiligheid voor bezoekers, cookiebeleid, algemene voorwaarden, een goede webshop, betaalmogelijkheden en ga zo maar door. Een website laten maken kost wel veel geld dus die optie is ook niet voor iedereen weggelegd. Er is nog een andere manier: een kant en klare affiliate site huren. Je krijgt dan niet te maken met hoge kosten en hebt zelf geen kennis en ervaring nodig.

 

Affiliate Site maken

 

Een website huren

Als je besluit een affiliate website te huren dan kom je al snel uit bij het Stellia CMS. Heb je nog helemaal geen ervaring met affiliate dan is het ook erg leuk om eens een proefaccount te proberen. Je krijgt dan één affiliate website een week gratis tot je beschikking en kan kijken hoe alles werkt. Een affiliate site maken is helemaal niet nodig als je voor Stellia kiest.

Je kunt de websites die je huurt wel helemaal aanpassen aan je eigen smaak en wensen. Meteen als je start kan je eerst kiezen uit allerlei templates, het is dus niet zo dat iedereen aan dezelfde website vastzit. Daarna richt je de website in zoals jij dat wilt: kleuren, afbeeldingen, indeling, categorieën enzovoort. Zo kan je een heel persoonlijke tint geven aan je affiliate site.

 

Affiliate Site maken

 

Affiliate site maken = keuzes maken

Voordat je een affiliate site gaat maken, of je dat nou zelf doet, uitbesteedt aan een derde of bij Stellia doet, je moet altijd tevoren bedenken wat je nou precies wilt gaan doen. Welke producten wil je gaan promoten? Een affiliate site maken voor reizen is iets anders dan een blog site of een webshop voor kinderkleding. Wat voor soort adverteerders zoek je? Heb je veel concurrentie?

In dat geval moet er plaats zijn voor teksten zodat je je goed vindbaar kunt maken. Of kies je juist voor een affiliate site met veel afbeeldingen? Als je goed weet wat je wilt dan kan je daarna een veel betere affiliate site maken.

Start een affiliate site