Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate Site beginnen

Hoe ga je van start met affiliate marketing? Een affiliate site beginnen is één van de eerste stappen. Weet je nog niet veel van affiliate marketing dan is het verstandig eerst eens goed in te lezen over het onderwerp. Dat kan op de website van Stellia maar er zijn nog veel meer websites waar je info kunt vinden. Er zijn bloggers die vertellen over affiliate marketing en ook op forums en bij de verschillende netwerken vind je veel informatie.

Een affiliate site beginnen kan je helemaal zelf doen maar dat kost óf veel kennis en ervaring van websites maken óf veel geld. Als je het laat doen door een webdesigner dan moet je een flinke investering doen. Daarbij komt dat je als publisher meestal niet genoeg hebt aan één website. Sommige publishers hebben honderden websites. Bij Stellia kan je een kant en klare affiliate site beginnen zonder dat dat je veel geld kost. Je kunt zelfs een gratis account aanmaken om te kijken of het wat voor je is.

 

Affiliate Site beginnen

 

Affiliate site beginnen bij Stellia

Als je je aanmeldt bij Stellia dan kan je eerst kijken hoe het bevalt en een gratis affiliate site beginnen. Je kiest uit verschillende templates, bijvoorbeeld voor een reis webshop of voor het verkopen van producten. Er zijn veel mogelijkheden. En hoewel de site kant en klaar is betekent dat niet dat ze allemaal op elkaar lijken. Je kunt net zoveel aanpassen aan de site als je wilt.

Pas de kleuren aan, het lettertype, zet er leuke afbeeldingen op en natuurlijk de benodigde teksten om je website goed vindbaar te maken on de zoekmachines. Vind je het leuk en wil je er mee verder, dan kan je bij Stellia een pakket afnemen met meerdere websites. Je betaalt een vast bedrag per maand en krijgt daar niet alleen de sites voor maar ook updates, hosting en een plek op de server. Zo gemakkelijk was een affiliate site beginnen nog nooit.

 

Affiliate Site beginnen

 

Zelf een affiliate site beginnen

Zoals gezegd moet je wel over wat kennis en ervaring beschikken om zelf een affiliate site te beginnen. Je krijgt niet alleen te maken met het ontwerpen van een geschikte website maar moet ook aandacht besteden aan veiligheid, klantenservice, hosting, een server en nog veel meer. Het vereist best wel wat technische kennis. Tegenwoordig zijn er natuurlijk ook heel wat mensen die die kennis wel in huis hebben maar een en ander wordt ook steeds ingewikkelder.

Een website laten maken bij een webdesigner kan ook maar ook dan moet je nog veel kennis in huis hebben. Je krijgt de affiliate site toegezonden en moet dan nog zelf aan de slag met productfeeds, beveiliging etc. Bedenk dus goed waar je voor kiest als je affiliate site beginnen overweegt zodat je geen onnodige kosten maakt.

Start een affiliate site