Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate Script

Affiliate script is een term die je veel tegenkomt binnen de wereld van affiliate marketing. Met affiliate script wordt het geheel bedoeld dat je nodig hebt aan technische middelen om publisher te worden. Denk aan basiszaken zoals een geschikte website, hosting voor je website, mogelijkheden om een product feed op je website te zetten, beveiliging, eventueel klantenservice en natuurlijk updates. Er is heel wat programmeerkennis voor nodig om dit allemaal voor elkaar te krijgen. De meeste publishers moeten het maken van een affiliate script uit handen geven óf ze kiezen voor het kant & klaar pakket van Stellia.

 

Affiliate Script

 

Hoe kom je aan een affiliatie script

Wil je helemaal op eigen houtje als publisher aan de slag, dan heb je over het algemeen heel wat hulp nodig om een professioneel affiliate script te maken. Een webdesigner kan het allemaal voor jou verzorgen maar dit kost natuurlijk best wel wat geld. Daarmee ben je er dan nog niet want een webdesigner stuurt je het affiliate script op via een bestand en daarna moet je er zelf mee aan de slag. Ook dat is niet eenvoudig. Zeker tegenwoordig niet nu er zoveel mogelijkheden en ook eisen zijn. Denk aan eisen op het gebied van veiligheid van websites. Ook het installeren van een product feed vraagt om kennis evenals het regelmatig updaten van je website.

Tegenwoordig kan je een kant en klaar affiliate script huren bij Stellia en dat lost in één klap al je problemen op.

 

Affiliate Script

 

Voordelen kant-en-klaar affiliate script van Stellia

Kies je voor een kant en klaar affiliate script van Stellia dan heb je meteen een heel groot aantal voordelen. Je hebt het hele script in één keer in handen: keuze uit tal van speciaal ontworpen affiliate webshops, de server, hosting, regelmatig updates van je website en natuurlijk de vereiste beveiliging van je site. Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is een geschikte adverteerder kiezen en de product feed van deze adverteerder in je webshop inladen.

Ook dit laatste is bij Stellia heel eenvoudig. Daarnaast kan je aan de slag met het leuk inrichten van de door jou gekozen webshop qua kleuren, afbeeldingen en verdere inrichting. Op de website van Stellia vind je goede handleidingen die je daarbij helpen.

Start een affiliate site