Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate programma Wehkamp starten

Wehkamp is een van de grootste online winkels van Nederland. Wil jij als publisher aan de slag dan biedt het affiliate programma van Wehkamp je heel veel mogelijkheden omdat het assortiment zo groot is. Op de website van Wehkamp vind je uitgebreide informatie over hun partnerprogramma. Naast algemene informatie kan je hier ook lezen aan welke voorwaarden jouw website moet voldoen, welke commissie modellen er zijn en vind je zelfs een uitgebreide startersgids. In die startersgids worden al je vragen beantwoord over het promotiemateriaal van Wehkamp, over hun feeds, trackinglinkjes en allerlei andere vragen. Er is ook een veelgestelde vragen pagina waar je antwoord vind op de meeste vragen die je hebt als je een affiliate programma Wehkamp wilt beginnen.

 

Wehkamp partnerprogramma

 

Het assortiment van Wehkamp

Wil je aan de slag als affiliate Awin en heb je geklikt op de speciale pagina voor publishers dan zie je meteen uitgebreide informatie die jou kan interesseren. Je leest alles over de snelle en consistente betalingen bij Awin, over het intuïtieve en gebruiksvriendelijke platform en het deskundige supportteam. Het supportteam dat jou als affiliate van dienst is, heeft service teams in elke markt en daarnaast ook een wereldwijd publisher team dat in staat is internationale publishers te helpen.

Het zijn experts in de lokale markt en ze kunnen inzichten en ondersteuning bieden op alle niveaus. Verder vind je allerlei tools. Een speciale tool om de juiste adverteerder te vinden, een tool om eenvoudige traceerbare links te genereren en bijvoorbeeld een tool om op de hoogte te blijven van aanbiedingen en kortingsacties. Het is een uitgebreid informatiepunt voor affiliate Awin deelnemers.

 

Wehkamp affiliate

 

Stap voor stap succesvol worden

Als publisher heb je bij Wehkamp heel veel mogelijkheden. Ze verkopen dameskleding en herenkleding, kleding voor kinderen en baby’s maar ook op het gebied van beauty, wonen en slapen, tuin en klussen en elektronica vind je een uitgebreid aanbod. Je kunt dus gemakkelijk aan de slag met het promoten van producten waar jij verstand van hebt of waar jij interesse in hebt. Omdat het steeds belangrijker is om je als publisher goed te onderscheiden, kun je het beste kiezen voor producten waar leuke blogs over te schrijven zijn. Ga bijvoorbeeld producten promoten uit de categorie sport en vrije tijd zodat je kunt bloggen over dit onderwerp. Het affiliate programma Wehkamp biedt voor vrijwel elke publisher voldoende mogelijkheden.

Geen affiliate netwerk

Als je publisher wil worden bij Wehkamp dan hoef je niet aan te melden bij een affiliate netwerk. Wehkamp heeft namelijk een eigen partnerprogramma waar je je direct kunt aanmelden en direct contact hebt met Wehkamp, zonder tussenkomst van een netwerk. Het is bij Wehkamp toegestaan om meerdere websites onder je account te plaatsen. Je kunt dus per categorie producten verschillende websites aanmaken.

Wehkamp hanteert verschillende commissie modellen die je kunt bekijken op de aparte pagina over dit onderwerp. Ze bieden heel aantrekkelijke commissies: regelmatig kun je 12% commissie krijgen, bijvoorbeeld voor de verkoop van reizen en leren producten, voor babykleding en voor nachtmode. Per categorie staat steeds duidelijk aangegeven hoeveel commissie jij krijgt bij een verkoop via jouw affiliate webshop.

Start een affiliate site