Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate Programma Reizen

Veel publishers zien het wel zitten: deelnemen aan een affiliate programma reizen. En dat is wel logisch want er zitten veel voordelen aan om reizen te promoten. Je kunt kiezen uit adverteerders via een affiliate netwerk maar er zijn ook reisbureaus die zelf een partnerprogramma aanbieden. Kras en D-Reizen bijvoorbeeld. Als je deelneemt aan zo’n partnerprogramma dan promoot je dus alleen de reizen van jouw adverteerder. Kies je voor zaken doen via een affiliate netwerk dan kan je bijvoorbeeld ook vergelijkingswebsites maken met aanbiedingen van meerdere reisbureaus.

 

Affiliate programma reizen

 

Geld verdienen met affiliate programma reizen

Reisjes kosten meestal wel wat geld. Dit betekent dat als je een reis verkoopt via jouw affiliate webshop, je meteen ook lekker veel commissie krijgt. Natuurlijk moet je er wel rekening mee houden dat er wat concurrentie is van andere publishers, dus je moet wel (extra) je best doen om bezoekers naar je website te trekken. Dat is echter wel de moeite waard. Mocht iemand een reis boeken via jouw website ter waarde van €3000 en jij krijgt 8% commissie, dan verdien je in één klap even €240. Zelfs bij lagere commissies is het de moeite waard om te kiezen voor een affiliate programma reizen.

 

Affiliate programma reizen

 

Affiliate programma reizen promoten

En dan zijn we meteen bij een volgend groot voordeel van affiliate programma’s reizen. Je kunt ze namelijk supergoed promoten. Over reizen is altijd veel te vertellen dus je kunt leuke en interessante blogs schrijven. Door te gaan bloggen kan je snel veel meer bezoekers naar je website trekken en een flink vast klantenbestand opbouwen. Zeker als je je blogs meer bekendheid geeft via de social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Reizen lenen zich niet alleen uitstekend voor interessante teksten maar ook voor mooie foto’s die de aandacht kunnen trekken. Het is dan ook erg leuk om een affiliate programma reizen te promoten.

 

Affiliate programma reizen

 

Bedenk wel dat je alleen voor affiliate programma’s moet kiezen die je echt interesseren. Heb je niks met reizen en geen zin om te bloggen, dan kan je beter iets anders kiezen. Vind je reizen wel leuk, dan kan je met een affiliate programma reizen flink geld verdienen.

Start een affiliate site