Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate Nederland

Net als in de rest van de wereld is affiliate Nederland steeds populairder. Logisch, als je bedenkt hoeveel bedrijven op zoek zijn naar goede publishers. Adverteren in kranten en tijdschriften wordt steeds minder populair en men zoekt naar alternatieven op het internet. Online adverteren kan op allerlei manieren. SEA, zoekmachine adverteren, wordt veel gedaan maar daar kleven ook nadelen aan.

Het is duur en zodra men stopt met adverteren zijn de voordelen ook weg. Investeren in goede publishers is dan een aantrekkelijk alternatief. Affiliate Nederland is groeiende en dat biedt kansen voor publishers en andere partijen zoals affiliate netwerken, marketeers, website bouwers en tekstschrijvers.

 

Affiliate Nederland

 

Bekende affiliate Nederland bedrijven

Een belangrijke spil tussen publisher en adverteerder: het affiliate netwerk. Zowel publishers (affiliates) als adverteerders melden zich aan bij een affiliate netwerk waarna zij zaken met elkaar kunnen gaan doen. Het netwerk houdt de conversies in de gaten en betaalt de commissies uit. Grote en bekende affiliate netwerken zijn Tradetracker en Daisycon.

Affiliate Nederland wordt steeds vaker uitgebreid naar andere landen. Men gaat internationaal en dat is logisch gezien de uitgebreide mogelijkheden van het internet. Handelen met andere landen wordt steeds gemakkelijker. Toch brengt ook dat weer nieuwe problemen met zich mee, problemen die affiliate Nederland veel minder of helemaal niet ondervindt.

Denk aan logistieke problemen in verband met verzending en retourbeleid en de grote culturele verschillen.

Andere affiliate bedrijven in Nederland

Naast de affiliate netwerken zien we steeds meer affiliate gerelateerde bedrijven. Ook in Nederland. Stellia is er daar eentje van: hét CMS voor affiliates. Verder zien we marketingbedrijven groeien en bloeien en SEO specialisten doen het ook goed. Veel mensen willen unieke content in hun webshop om zich te onderscheiden van de andere affiliate webshops.

Daarbij scoren dat soort sites ook veel beter. Hetzelfde geldt voor bloggers: zij verdienen ook een boterham aan affiliate Nederland. Tenslotte natuurlijk designers en website bouwers. Voorlopig is er alleen nog maar een groei te zien in de affiliate Nederland dus er kan nog goed geld worden verdiend.

Zowel door de netwerken als de andere bedrijven, de publishers en uiteindelijk de adverteerders.

Start een affiliate site