Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate marketing zonder website

Affiliate marketing doe je met je eigen website. Maar kan het nou ook zonder website? Ja, geld verdienen met affiliate marketing zonder website is mogelijk. Het is veel moeilijker, kost meer tijd en brengt meestal minder geld op. Vaak krijg je hiermee wel bezoekers maar geen tot bijna geen sales. Je hebt er ook meer kennis van affiliate voor nodig. Waarom dat is leggen we hier uit.

 

Affiliate marketing zonder website

 

Hoe kan je affiliate marketing zonder website toepassen?

Als je geen website hebt en toch affiliate wilt worden dan heb je dus op een andere manier bezoekers nodig die klikken op jouw affiliate link. Dit kan op twee manieren: met behulp van een zogenaamde landingspagina of met behulp van een advertentie op social media zoals Facebook.

Als je gebruik maakt van de mogelijkheid van een landingspagina, dan heb je nog wel een website nodig maar dat hoeft dan niet een affiliate website te zijn, het kan elke site zijn. Op die landingspagina zet je een advertentie en mensen die daar op klikken worden doorgeleid naar jouw affiliate link (de verkoper van een product dus).

Facebook werkt hetzelfde: je maakt een advertentie en toont die op Facebook. Geïnteresseerden die op de advertentie klikken worden doorgeleid naar de adverteerder en als ze iets kopen, krijg jij de commissie. Je kan op deze manier dus nooit met product-feeds werken. Je bent dus beperkt tot enkele producten die je kan gaan promoten. Dit in tegenstelling tot je met een eigen website werkt in combinatie met product-feeds. Hoe dat werkt leggen wij hieronder verder uit.

 

Affiliate marketing zonder website

 

Daarom werken affiliate websites beter

Op een affiliate website kan je duizenden producten kwijt. Bezoekers hebben dus een grote keuze. Als je kiest voor affiliate marketing zonder website, dan heb je telkens per advertentie maar één product.

Het is dus ontzettend veel werk als je duizenden producten wilt promoten. Daarnaast moet je vaak kosten maken voor het tonen van je advertentie op Facebook. Het kan wel gratis, maar hoeveel kliks krijg je dan? Je moet dus heel goed in de gaten houden hoeveel geld je investeert in een advertentie en of het dan nog wel loont.

Met een affiliate website heb je dat allemaal niet. Daarbij kan je ook nog eens heel gemakkelijk meerdere affiliate websites hebben, tientallen als je wilt, en allemaal met duizenden producten. Geld verdienen met affiliate gaat dan vele malen sneller. In deze tijd is het hebben van een eigen website wel een must als je geld wilt verdienen met affiliate.

Start een affiliate site