Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate marketing websites

Een affiliate markering website is een website die speciaal geschikt is voor het promoten van diensten of producten van verkopers. Een affiliate heeft een of meer websites en bezoekers van deze websites kunnen klikken op bijvoorbeeld aanbiedingen en worden dan omgeleid naar de desbetreffende verkoper. Koopt de bezoeker daadwerkelijk een product, dan krijgt de affiliate daarvoor een commissie, een geldelijke vergoeding. Een affiliate marketing website moet dan ook ruimte bieden voor het plaatsen van een groot aantal producten, zodat bezoekers een ruime keus hebben.

 

Affiliate marketing websites

 

Soorten affiliate marketing websites

Een affiliate marketing website kan de producten promoten van één enkele aanbieder maar ook van meerdere aanbieders. Wil je als affiliate bijvoorbeeld reizen gaan promoten, dan kan je kiezen voor het promoten van een bepaalde reisorganisaties. Je kan er echter ook voor kiezen om meerdere reisorganisaties te promoten op één enkele website. Bezoekers kunnen dan prijzen vergelijken.

 

Affiliate marketing websites

 

Vergelijkingswebsites zijn heel populair als affiliate markering website. Dan zijn er ook nog affiliate marketing websites die alleen spectaculaire aanbiedingen laten zien of websites waar je alleen exclusieve producten kunt kopen. Er zijn veel verschillende soorten affiliate marketing websites, ook omdat je als affiliate een grote vrijheid hebt hoe je je affiliate website wilt inrichten.

 

Affiliate marketing websites

 

Hoe kom je aan affiliates marketing websites

Als je een affiliate marketing website wilt hebben, dan heb je een aantal mogelijkheden. Misschien kan je er zelf eentje bouwen. Dit kost tijd maar je hebt weinig kosten. Alleen hosting- en domeinnaamkosten. Voor veel mensen is het echter geen optie om zelf affiliate marketing websites te bouwen, zij moeten dan iemand zoeken die dat voor hen kan doen. Websites laten bouwen kan veel geld kosten. Een volgende mogelijkheid is affiliate marketing websites huren. Dit is een handige, goedkope optie.

Het kost je weinig tijd en bij Stellia huur je 10, 25 of 50 affiliate marketing websites tegen een paar euro per maand. Daarnaast heb je kosten voor de domeinnamen maar geen kosten voor hosting van je sites want dat is bij Stellia inclusief. Heb je al een website, dan kan je ook nog kiezen daarmee als affiliate aan de slag te gaan, maar bestaande websites zijn meestal niet geschikt voor het promoten van producten en diensten van derden, afgezien van misschien een enkele banner.

Start een affiliate site