Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate marketing webshop

Een van de meest handige manieren om aan affiliate marketing te doen is met een webshop. In een affiliate marketing webshop zet je producten van adverteerders en je kunt meteen beginnen met geld verdienen op het internet. Een affiliate marketing webshop leent zich ook heel goed voor het promoten van producten van verschillende aanbieders. Uiteraard moeten die producten wel bij elkaar passen. Je kunt bijvoorbeeld drogisterij artikelen promoten van verschillende winkels en ketens. Zo krijg je extra veel variatie in het aanbod in jouw affiliate webshop.

 

Affiliate marketing webshop

 

Affiliate marketing webshop maken

Je kan tegenwoordig op allerlei manieren een (gratis) website maken. Het maken van een webshop is niet eenvoudig, zeker niet als je extra functies in je webshop wilt. Een website met webshop laten maken kost veel geld en als beginnend affiliate wil je meestal niet direct heel veel geld investeren.

 

Affiliate marketing webshop

 

Een andere optie is het huren van klant en klare affiliate marketing webshops. Dit kan bij Stellia CMS in verschillende pakketten van 10, 25 of 50 webshops. Je kunt het gratis uitproberen met één affiliate marketing webshop. Het leuke is dat je de webshops helemaal naar je eigen smaak kan inrichten, zonder dat dat heel veel moeite en kennis kost. Binnen een paar minuten ben je online en zodra je website voldoet aan je wensen, kan je beginnen met het inladen van productfeeds via een affiliate netwerk.

 

Affiliate marketing webshop

 

Een goede affiliate marketing webshop

Een goede affiliate marketing webshop is duidelijk en overzichtelijk en natuurlijk mooi vormgegeven. Leuke plaatjes die passen bij de producten die je promoot en heldere informatie, liefst in de vorm van SEO teksten. Wees eerlijk en transparant over hetgeen je aanbiedt in je affiliate webshop en zorg dat het aanbod steeds up-to-date is. Ook de domeinnaam van je affiliate marketing webshop is een belangrijk onderdeel. De domeinnaam moet passen bij de producten die je verkoopt.

Door je affiliate marketing webshop goed te promoten via verschillende marketing kanalen, kan je snel een leuke klantenkring opbouwen en steeds meer verkopen genereren. Het promoten van je affiliate marketing webshop doe je onder andere via social media. Regelmatig leuke aanbiedingen plaatsen bijvoorbeeld op Facebook en op Instagram.

Start een affiliate site