Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate marketing Instagram

Wat hebben affiliate marketing en Instagram met elkaar te maken vraag je je misschien af. Instagram is een perfecte manier om jezelf als affiliate in de kijker te zetten. Met behulp van Instagram kan je namelijk de inkomsten uit je werkzaamheden als affiliate versneld vergroten. En dat is immers precies wat je wilt.

Social media platforms lenen zich uitstekend voor het zoeken en vinden van geïnteresseerden voor jouw affiliate website. Op dergelijke platforms kan je laten zien wie je bent en wat je doet, welke producten jij promoot en aantrekkelijke aanbiedingen plaatsen. Je hebt een potentieel klantenbestand binnen handbereik, zonder dat het veel moeite kost en het is ook nog eens helemaal gratis.

 

Affiliate marketing Instagram

 

Affiliate marketing Instagram campagne

Door een Affiliate marketing Intragram campagne te starten kan je snel een grote doelgroep vinden voor je website(s) en deze steeds verder uitbreiden. Zo’n campagne kan je helemaal invullen zoals je zelf wilt. Instagram is een onderdeel van Facebook en naast Instagram leent ook Facebook zich voor affiliate campagnes om meer bezoekers naar je website te trekken.

Het leuke is ook nog eens dat de diensten van Instagram en facebook gratis zijn zodat je in principe helemaal geen kosten hoeft te maken. Je kunt er ook voor kiezen betaalde campagnes voor affiliate marketing Instagram te starten. Dat is helemaal je eigen keuze. Als bezoekers van je Instagram account belangstelling hebben voor de dingen die je laat zien, dan kunnen zij zich abonneren op je account. Op die manier breidt je je klantenbestand moeiteloos steeds verder uit.

 

Affiliate marketing Instagram

 

Affiliate marketing Instagram in praktijk

Op Instagram kan je gratis digitale foto’s en filmpjes plaatsen. Heb jij mooie affiliate websites met producten van je adverteerders? Zet regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen op Instagram om bezoekers naar je site te trekken. Kies bijvoorbeeld voor de aanbieding van de dag; producten die met flinke korting worden verkocht.

Of kies voor bijzondere items die de aandacht trekken. Zorg er wel voor dat de foto’s en filmpjes van de affiliate marketing Instagram campagne van goede kwaliteit zijn en er “uitspringen”. Dit verhoogt de kans dat mensen er ook daadwerkelijk naar kijken en doorklikken naar je website.

Instagram werkt zowel op je pc als op je mobiele telefoon maar met de app heb je veel meer mogelijkheden. Het uploaden van video’s en foto’s kan alleen via de app. In 2017 had Instagram al meer dan 800 miljoen gebruikers, en dat aantal is alleen maar toegenomen. Een geweldige doelgroep voor jou als affiliate.

Start een affiliate site