Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate marketing geld verdienen

Wil je met affiliate marketing geld verdienen? Dat kan! Als je het slim aanpakt dan kan je binnen een of twee dagen affiliate zijn, en beginnen met geld verdienen op het internet.

Je hebt slechts een paar dingen nodig: een goede website en een affiliate netwerk. Daarnaast moet je er wat tijd in steken. Met affiliate marketing geld verdienen is niet moeilijk, hoewel het misschien wel moeilijk lijkt. Er komen nogal wat vreemde termen voorbij als je begint met affiliate, maar als je weet wat die betekenen en hoe het allemaal werkt, dan kan je zo aan de slag.

 

Affiliate marketing geld verdienen

 

Hoe werkt affiliate marketing geld verdienen

Als affiliate ben je tussenpersoon tussen kopen en verkoper. Verkopers van producten zijn voortdurend op zoek naar kopers van hun producten. Vroeger adverteerden verkopers vaak in tijdschriften en kranten, of brachten folders rond. Tegenwoordig wordt er veel verkocht via internet, in de zogenaamde webshops. Als affiliate maak je reclame voor de verkoper en dat doe je via een eigen affiliate website. De verkoper heet dan de adverteerder en jij als tussenpersoon heet een affiliate. Je vindt verkoopcampagnes bij een affiliate netwerk. Daar meld je je aan als affiliate en kan je kiezen welke producten je wilt gaan promoten.

Natuurlijk heb je wel een website nodig, liefst meerdere websites. Kies altijd voor een affiliate CMS zoals Stellia dat is waar je zelf heel gemakkelijk affiliate websites kunt maken. Dat kost je een paar euro per website, inclusief hosting. Als je zo’n affiliate CMS gebruikt, dan kan je meteen aan de slag met affiliate marketing geld verdienen.

 

Affiliate sites voor je laten werken

 

Hoe krijg je uitbetaald uit affiliate marketing

Affiliates krijgen een percentage van de verkoop die via hun website wordt gerealiseerd.
Voorbeeld: jij promoot op jouw website producten van een dierbenodigdheden winkel. Iemand koopt via jouw website bij die dierbenodigdheden winkel artikelen met een waarde van €75,00. Jij krijgt hier nu een percentage van, bijvoorbeeld 10%. Je hebt dus €7,50 verdiend.

 

Affiliate marketing geld verdienen per sale

 

Met affiliate marketing geld verdienen is simpel, en 24 uur per dag, ook als je werkt of slaapt. Als je een paar verkopen hebt per dag, heb je al een flink maandelijks inkomen! Het affiliate netwerk waar je je hebt aangemeld houdt alle verkopen bij en keert je verdiensten meestal eens per maand uit.

Start een affiliate site