Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate marketing België

Net als in de rest van de wereld is affiliate marketing België ook voortdurend aan het uitbreiden. Steeds meer mensen ontdekken deze vorm van geld verdienen op het internet. Meer dan 40% van de Belgen die aangesloten zijn bij een affiliate netwerk België, is professioneel bezig met affiliate. Er komen echter steeds meer mensen die het als bijbaan hebben ontdekt. Affiliate is dan ook een vrij simpele manier om snel geld bij te verdienen. Het overgrote deel van de Belgische affiliates heeft meer dan 5 websites en ziet de jaarlijkse omzet gemiddeld stijgen met 30%.

 

Affiliate marketing België

 

Netwerken affiliate marketing België

De affiliate netwerken waarvan in België gebruik wordt gemaakt zijn grotendeels dezelfde als die in Nederland. Tradetracker, Daisycon, Awin en Tradedoubler zijn allemaal netwerken die zowel in Nederland als in België opereren. Natuurlijk hebben deze netwerken zich wel gespecialiseerd in de Belgische markt. Steeds meer adverteerders gebruiken de mogelijkheden van affiliate en steeds meer bekende en minder bekende merken en winkelketens kiezen voor affiliate marketing België.

 

Affiliate marketing België

 

Ook op het gebied van commissies is er steeds meer concurrentie op de Belgische affiliate markt. Bedrijven die eerst een vaste affiliate vergoeding gaven voor een lead of sale, besluiten nu steeds vaker toch een procentuele vergoeding te geven. Dit werkt concurrerend en kan je als affiliate meer geld opleveren dan een vaste vergoeding.

 

Affiliate marketing België

 

Stellia CMS ook voor België

Affiliate marketing België kan ook gebruik maken van de diensten van Stellia. Een speciaal CMS dat helemaal is afgestemd op affiliate biedt natuurlijk een groot aantal voordelen. Je huurt de affiliate websites en hoeft dus geen sites te maken of te laten maken. De websites zijn volledig geschikt voor affiliate marketing en je hebt in een mum van tijd je affiliate website in de lucht. Het inladen van productfeeds, het plaatsen van content, het werkt allemaal even gemakkelijk en soepel.

Start een affiliate site