Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate marketing bedrijven

Omdat affiliate marketing in opkomst is, zie je steeds meer affiliate marketing bedrijven. Allereerst de affiliate netwerken en daarnaast bedrijven die websites of ondersteuning bieden voor affiliates. Stellia CMS is zo’n bedrijf. Er zijn ook affiliate marketing bedrijven die blogs schrijven over affiliate en je tips en tricks geven. Het is wel zaak goed op te letten of deze bedrijven allemaal even veel verstand hebben van affiliate marketing.

Als affiliate wil je natuurlijk goed worden gevonden in de zoekmachines zodat je meer bezoekers krijgt en meer kliks. Daarvoor zijn onder meer ook goede teksten belangrijk. Er zijn affiliate marketing tekstschrijvers die je daarbij kunnen helpen.

 

Affiliate marketing bedrijven

 

Affiliate marketing bedrijven: de affiliate netwerken

Er zijn veel affiliate netwerken: netwerken waar affiliates (publishers) en adverteerders elkaar kunnen vinden. Tradetracker is een van de grotere netwerken en opereert niet alleen in Nederland maar in 21 landen wereldwijd. Je vindt er naast honderden campagnes van adverteerders allerlei extra informatie voor zowel publisher als adverteerder, interessante blogs, een kenniscentrum en algemene informatie over affiliate marketing.

Een van de andere grotere affiliate netwerk bedrijven is Daisycon. Dit affiliate netwerk biedt ook internationale campagnes en extra informatie voor affiliates. Er zijn nog veel meer affiliate netwerken waar je adverteerders kunt vinden. De affiliate netwerken houden verkopen bij en keren verdiensten van affiliates uit. Hun inkomsten komen voornamelijk van de adverteerders.

 

Affiliate marketing bedrijven

 

Affiliate marketing bedrijven: websites en meer

Om als affiliate succesvol te zijn heb je allereerst een website nodig. Daarnaast kunnen extra’s zoals banners je ook helpen meer klikken genereren. Er zijn verschillende affiliate marketing bedrijven die deze diensten aanbieden. Je kunt bij deze bedrijven een website laten maken die geschikt is voor affiliate marketing, maar dat kost vaak wel veel geld. Er zijn ook affiliate marketing bedrijven die speciale software aanbieden voor affiliate tracking of software voor commissie management.

 

Affiliate marketing bedrijven

 

Stellia CMS biedt als enige een speciaal CMS voor affiliate plus het huren van affiliate websites. Dit is een ware revolutie binnen de affiliate marketing. Je bent namelijk als je wilt binnen een uur online als affiliate, inclusief website met producten.
Stellia biedt daarnaast een schat aan informatie over affiliate marketing en helpt je als je problemen hebt met bijvoorbeeld je instellingen en bij al je andere vragen.

Start een affiliate site