Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate dashboard

Als klant van Stellia kun je gebruik maken van het affiliate dashboard van Stellia CMS. Dit geeft jou als affiliate ongelooflijk veel voordelen en mogelijkheden. Heb jij één website, dan is nog wel te overzien wat je allemaal op je website hebt staan. Heb je echter succes als affiliate dan wil je al snel meer websites. Sommige klanten van Stellia hebben 100 websites of meer. Dan verlies je al snel het overzicht maar niet als je gebruikmaakt van Stellia CMS. Je kan binnen dit CMS zonder problemen 100 of meer affiliate websites beheren zonder dat je het overzicht kwijt raakt. In het affiliate dashboard staan al websites onder elkaar en zie je in één oogopslag wat er allemaal op de websites staat. Zo weet je precies wat je al gedaan hebt en nog moet doen.

 

Affiliate dashboard

 

Veel mogelijkheden affiliate dashboard Stellia

Als je bent ingelogd op het affiliate dashboard van Stellia CMS dan kun je naar je winkeloverzicht. Je ziet dan onder elkaar al je winkels weergegeven en alle informatie over deze winkels. Helemaal links staat de naam van de winkel, vervolgens wanneer deze winkel actief is geworden en daarna krijg je een groot aantal onderwerpen te zien waaronder over feeds, producten, pagina’s en SEO. Is een onderdeel actief op een website dan zie je een groen vinkje. Is een onderdeel niet actief dan zie je een rood kruisje. Je ziet dus meteen of je op een bepaalde website een product feed hebt geladen, of er producten in de winkel staan en of je gedacht hebt aan SEO. Binnen het affiliate dashboard zie je onder meer ook of je Google Analytics al hebt geïmplementeerd, hoe het is gesteld met de beveiligde SSL-verbinding en allerlei andere informatie.

 

Affiliate dashboard

 

Eenvoudig in gebruik

Nog nooit was het beheren van affiliate websites zo eenvoudig in gebruik als bij Stellia CMS. Alle functionaliteiten van een content management systeem kun je beheren vanuit een winkeloverzicht, het affiliate dashboard. Dit zorgt ervoor dat je heel gemakkelijk je websites kunt bouwen en onderhouden. Bij elke pagina op je website zie je bijvoorbeeld ook een pennetje staan en dat betekent dat er nog ruimte is voor tekst op de betreffende pagina. Op de website van Stellia vind je uitgebreide handleidingen per onderdeel van het dashboard en natuurlijk staat de support altijd voor je klaar om jou te helpen je affiliate websites te optimaliseren.

Start een affiliate site