Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate Daisycon

Daisycon is een van de affiliate netwerken waarbij je je als affiliate kunt aansluiten. Een affiliate netwerk is een intermediair tussen adverteerder en publisher. Je kunt hier dus terecht als affiliate Daisycon én als adverteerder Daisycon. Op de website van Daisycon is dit ook duidelijk te zien, meteen op de homepage kun je kiezen uit deze twee varianten. Daisycon helpt adverteerders bij het realiseren van hun online marketing doelstellingen en publishers om de gewenste inkomsten te genereren. Heb je zin om als affiliate internationaal zaken te doen dan zit je bij Daisycon ook goed. Daisycon is actief in heel Europa en ook daarbuiten en heeft 5 kantoren in verschillende landen.

 

Affiliate Daisycon

 

Hoe word je affiliate Daisycon

Wil je aansluiten als affiliate Daisycon dan kun je je op de homepage meteen aanmelden. Aanmelden is gratis en je kunt zelf kiezen uit de voor jou geschikte campagnes en acties. Daarnaast vind je veel tools op de website waardoor je affiliate promoties nog efficiënter zullen worden. Heb je je eenmaal aangemeld als affiliate Daisycon, dan kan je van alle mogelijkheden die het netwerk biedt gebruik maken.

 

Affiliate Daisycon

 

Meer over Daisycon

Daisycon bestaat sinds 2000 en bouwt sindsdien aan een internationaal marketing netwerk. Daisycon is van mening dat hoewel bij affiliate het technisch proces belangrijk is, het toch juist de mens is die de campagne tot een succes kan maken. Dit zijn de affiliates maar ook de adverteerders. Als adverteerders geen goede promoties en geschikt promotieverhaal aanbieden, dan wordt het voor jou als publisher wel heel moeilijk. Daarom zorgt Daisycon er voor dat de adverteerders interessante en verzorgde campagnes aanbieden.

 

Affiliate Daisycon

 

Op de website van Daisycon vind je heel veel informatie waarmee jij uit de voeten kan. Zo is er een speciale beginnersgids waarin je alles leest over hoe je het beste kunt starten. Onder het kopje introductie vind je algemene informatie over affiliate marketing: hoe het werkt, je ziet een praktijkvoorbeeld en je kan alles leren over de meest belangrijke begrippen. Onder het kopje registratie zie je hoe het precies werkt om je aan te melden bij Daisycon. Onder het kopje materiaal ophalen lees je alles over het aanmelden bij campagnes en hoe je materialen kunt ophalen. Verder is er informatie beschikbaar over de eerste transacties en hoe je je dashboard het beste kunt indelen. Op de website van Daisycon vind je ook heel veel interessante blogs over affiliate marketing.

Wil jij affiliate Daisycon worden? Meld je dan gewoon aan en kijk eens rond op de website om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Start een affiliate site