Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate Coolblue

Als affiliate promoot je producten van adverteerders. Als je je aanmeldt bij een affiliate netwerk dan heb je een grote keuze aan adverteerders. Je kunt er ook voor kiezen om affiliate worden van een grotere organisatie. Je handelt dan rechtstreeks met hen en er zit dan geen affiliate netwerk tussen. Natuurlijk kan je het ook combineren: affiliate zijn via een netwerk én affiliate zijn van Coolblue, of andere grotere bedrijven. Dit worden ook wel partner programma’s genoemd.
Als affiliate Coolblue heb je toegang tot alles wat Coolblue je biedt op het gebied van affiliatie marketing. Heb je meerdere affiliate webshops dan is het een leuke manier om de werkzaamheden eens af te wisselen en om kennis te maken met andere mogelijkheden dan alleen de adverteerders via een netwerk.

 

Affiliate Coolblue

 

Affiliate Coolblue worden

Als je bij Coolblue aan de slag wilt als affiliate dan kan je je eenvoudig op de website van Coolblue registreren. Op de speciale pagina voor affiliates van Coolblue vind je uitgebreide informatie over hoe alles werkt. Je kan de commissies (verdienmodellen) bekijken van de grootste producttypes maar ook van alle producten die Coolblue verkoopt. Als affiliate Coolblue heb je toegang tot al het beschikbare promotiemateriaal en een grote keuze uit producten. Coolblue biedt trouwens scherpe vergoedingen die kunnen oplopen tot een percentage van 10%. Nadat je je hebt geregistreerd kan je Coolblue producten promoten op je eigen website en op het moment dat een bezoeker via jouw affiliate webshop een product van Coolblue koopt, krijg jij daarvoor een vergoeding.

 

Affiliate Coolblue

 

Veel informatie voor affiliates van Coolblue

Op de website van Coolblue vind je heel veel antwoorden op vragen die je als affiliate kan hebben. Vragen op het gebied van affiliate banners, tekstlinkjes, over product feeds en over de verschillende verdienmodellen. Je kan op de website ook andere informatie vinden en bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws over affiliate marketing. Ook aanmelden met je Facebook account of Instagram account is in veel gevallen mogelijk. Coolblue werkt niet met kortingscodes en cashback websites.

Start een affiliate site