Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate bedrijven

Er zijn heel veel verschillende affiliate bedrijven. Dat is niet zo gek als je bedenkt hoe enorm populair affiliate marketing is. Allereerst zijn er natuurlijk de bedrijven die rechtstreeks betrokken zijn bij affiliate: de adverteerders. Grote en bekende ketens zoals Bol.com, Wehkamp en de bekende reisbureaus maar ook duizenden kleine bedrijven en in elke branche. Zij bieden commissies aan affiliates, publishers, om hun producten te promoten en zo meer klanten te vinden en hun omzet te vergroten. Daarnaast zijn er allerlei affiliate bedrijven die zich inspannen om affiliate nog succesvoller te maken.

 

Affiliate bedrijven

 

De Affiliate netwerken

Affiliate netwerken zijn echte affiliate bedrijven: zij houden zich bezig met het bij elkaar brengen van publisher en adverteerder en keren de commissies uit. Affiliate netwerk bedrijven houden bij welke bezoekers via welke website uiteindelijk iets kopen, zich inschrijven voor een nieuwsbrief of andere activiteiten ontplooien waarvoor de adverteerder wil betalen. Daarnaast bieden veel affiliate netwerken allerlei extra’s op hun website aan. Denk aan hulp, al dan niet online voor affiliates, tips en tricks, nieuwsbrieven, evenementen en meer.

 

Affiliate bedrijven

 

Affiliate SEO specialisten

Elke publisher wil goed scoren met zijn affiliate website en zal zijn best doen zoveel mogelijk bezoekers te krijgen op zijn site. Immers, meer bezoekers betekent meer verkopen en dus meer geld. SEO, zoekmachine optimalisatie, is daarbij een belangrijk instrument. Affiliates kunnen daar meestal wel wat hulp bij gebruiken en er zijn tal van grote en kleine affiliate bedrijven die daarvoor hun diensten aanbieden. Affiliate bedrijven die gespecialiseerd zijn in SEO bijvoorbeeld. Het ene bedrijf biedt teksten voor je affiliate website aan, een ander bedrijf bouwt websites en weer een ander bedrijf kan voor je bloggen of je social media beheren.

Er zijn ook affiliate bedrijven die je helpen bij betaald adverteren, die daarbij ook je budget in de gaten houden. Ook Stellia is een affiliate bedrijf. Het speciaal voor affiliate ontworpen CMS van Stellia stelt affiliates in staat snel en goedkoop, zonder enige benodigde kennis van websites bouwen of programmeren, als affiliate aan de slag te gaan.

Start een affiliate site