Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate bedrijven Nederland

Ze zijn er in overvloed, de affiliate bedrijven Nederland, en hun aantal neemt steeds verder toe. Zogenaamde affiliate netwerken, specialistische bedrijven zoals Stellia CMS met haar unieke CMS en tal van anderen affiliate bedrijven Nederland waaronder marketingbureaus, tekstbureaus en bedrijven die blogs en social media marketing aanbieden. Daarnaast vind je ook nog winkels die hun eigen partnerprogramma aanbieden.

 

Affiliate bedrijven Nederland

 

Affiliate netwerken

Een grote plaats binnen de affiliate bedrijven Nederland wordt ingenomen door de affiliate netwerken. Dit zijn bedrijven die publishers en adverteerders bij elkaar brengen. Affiliate netwerken houden ook bij welke publisher recht heeft op een vergoeding van de adverteerder. Dit zijn de commissies. Het verkeer tussen publisher en adverteerder wordt door het affiliate netwerk bijgehouden zodat de publishers krijgen waarop zij recht hebben. Bekende affiliate bedrijven Nederland zijn onder meer Tradetracker, Daisycon en Awin. De grotere affiliate netwerken werken internationaal.

 

Affiliate bedrijven Nederland

 

Partnerprogramma’s

De grotere ketens zoals Bol.com, Wehkamp en CoolBlue hebben al langer het belang ingezien van affiliate marketing. Zij beheren hun campagnes zelf en publishers kunnen zich rechtstreeks bij hen aansluiten. Hier komt dus geen affiliate netwerk aan te pas. Door je als publisher bij bijvoorbeeld Bol.com aan te sluiten, kan je alle producten die door Bol.com worden verkocht gaan promoten. Hetzelfde geldt voor de andere winkels met een eigen partnerprogramma. Je ziet steeds meer, ook kleinere winkels hun eigen partnerprogramma opstarten.

 

Affiliate bedrijven Nederland

 

Andere affiliate bedrijven Nederland

Affiliate marketing is hip en dat is niet voor niks; je kunt er veel geld mee verdienen. De publishers strijden om een hoge plek binnen de zoekmachines en willen natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers op hun affiliate websites. Een goede marketing strategie is daarvoor onontbeerlijk. Niet iedereen is daar zelf even handig in en veel affiliates besluiten hiervoor andere bedrijven in te huren. Denk aan in affiliate marketing gespecialiseerde marketingbureaus die campagnes voor je kunnen uitzetten op social media of in Google Adwords. Tekstschrijvers kunnen leuke blogs schrijven voor op je social media pagina en zorgen voor unieke content op je affiliate website.

Start een affiliate site