Wij maken affiliate toegankelijk!

Affiliate adverteerder

Een affiliate adverteerder is iemand die gebruik maakt van de diensten van een affiliate, ook wel publisher genoemd. Deze twee partijen kunnen niet zonder elkaar. De affiliate adverteerder betaalt de affiliate voor zijn diensten en levert de benodigde promotiematerialen aan. Er zijn heel veel verschillende affiliate adverteerders. Van kleine verkopers van een enkel product tot grote, bekende ketens. Voor een affiliate adverteerder is het belangrijk zaken te doen met goede affiliates. Hoe behaal je als affiliate adverteerder de beste resultaten?

 

Affiliate adverteerder

 

Zo word je een goede affiliate adverteerder

Allereerst is het belangrijk om als affiliate adverteerder geschikte publishers te vinden. Geschikte publishers zijn affiliates die tijd en moeite steken in het promoten van de producten of diensten van de adverteerder. Een affiliate die moeite doet in de vorm van een goede website, voorzien van relevante artikelen en afbeeldingen, verdient de voorkeur. Immers, dergelijke affiliates hebben doorgaans grotere bezoekersaantallen op hun sites en zorgen daardoor voor meer conversies.

Het is belangrijk om als affiliate adverteerder mee te denken met je affiliate en goed promotiemateriaal ter beschikking te stellen. Denk aan goede productfeeds, effectieve banners in meerdere formaten en tekstlinkjes.

 

Affiliate adverteerder

 

Ook de commissie is belangrijk

Een affiliate adverteerder die een goede commissie in het vooruitzicht stelt, zal sneller relevante affiliates vinden. Niet alleen de hoogte van de commissie is daarbij belangrijk maar ook het snel goedkeuren van transacties is van belang. Een affiliate die zijn best doet vindt het niet prettig heel lang te moeten wachten op goedkeuring van transacties en daarmee op uitbetaling van zijn commissie. Affiliate en affiliate adverteerder vinden elkaar op het affiliate netwerk. De affiliates kunnen daar uit een groot aantal adverteerders kiezen. Zorg er als affiliate adverteerder voor dat je een aantrekkelijk aanbod doet en dat je het promotiemateriaal op orde hebt. Vaak kan je gebruik maken van de diensten van meerdere affiliates en zo ontdekken wat het beste voor jou als affiliate adverteerder werkt.

Start een affiliate site