Affiliate Nederland

Net als in de rest van de wereld is affiliate Nederland steeds populairder. Logisch, als je bedenkt hoeveel bedrijven op zoek zijn naar goede publishers. Adverteren in kranten en tijdschriften wordt steeds minder populair en men zoekt naar alternatieven op het internet. Online adverteren kan op allerlei manieren. SEA, zoekmachine adverteren, wordt veel gedaan maar daar kleven ook nadelen aan.

Het is duur en zodra men stopt met adverteren zijn de voordelen ook weg. Investeren in goede publishers is dan een aantrekkelijk alternatief. Affiliate Nederland is groeiende en dat biedt kansen voor publishers en andere partijen zoals affiliate netwerken, marketeers, website bouwers en tekstschrijvers.


Affiliate Nederland

Bekende affiliate Nederland bedrijven

Een belangrijke spil tussen publisher en adverteerder: het affiliate netwerk. Zowel publishers (affiliates) als adverteerders melden zich aan bij een affiliate netwerk waarna zij zaken met elkaar kunnen gaan doen. Het netwerk houdt de conversies in de gaten en betaalt de commissies uit. Grote en bekende affiliate netwerken zijn Tradetracker en Daisycon.

Affiliate Nederland wordt steeds vaker uitgebreid naar andere landen. Men gaat internationaal en dat is logisch gezien de uitgebreide mogelijkheden van het internet. Handelen met andere landen wordt steeds gemakkelijker. Toch brengt ook dat weer nieuwe problemen met zich mee, problemen die affiliate Nederland veel minder of helemaal niet ondervindt.

Denk aan logistieke problemen in verband met verzending en retourbeleid en de grote culturele verschillen.

Andere affiliate bedrijven in Nederland

Naast de affiliate netwerken zien we steeds meer affiliate gerelateerde bedrijven. Ook in Nederland. Stellia is er daar eentje van: hét CMS voor affiliates. Verder zien we marketingbedrijven groeien en bloeien en SEO specialisten doen het ook goed. Veel mensen willen unieke content in hun webshop om zich te onderscheiden van de andere affiliate webshops.

Daarbij scoren dat soort sites ook veel beter. Hetzelfde geldt voor bloggers: zij verdienen ook een boterham aan affiliate Nederland. Tenslotte natuurlijk designers en website bouwers. Voorlopig is er alleen nog maar een groei te zien in de affiliate Nederland dus er kan nog goed geld worden verdiend.

Zowel door de netwerken als de andere bedrijven, de publishers en uiteindelijk de adverteerders.


Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


4 Reacties
 • Helena89
  Geplaats op maandag 02 september 2019 om 15:55

  Nederland affiliate here I come! Xx Helena

 • keesdekiezer
  Geplaats op vrijdag 30 augustus 2019 om 16:49

  ik ben pro in SEO, als iemand vragen heeft dan kun je die onder dit bericht plaatsen! Kees

  Reactie van Stellia CMS:

  Thanks Kees! Groetjes, Casper

 • Melini A
  Geplaats op donderdag 15 augustus 2019 om 21:47

  Let goed op de wetgeving in andere landen, als je daar aan affiliate marketing wilt gaan doen. Ze zijn bijvoorbeeld veel strenger in Duitsland, dus goed onderzoek doen van te voren om hoge boetes te voorkomen. Melini D

 • vince tas
  Geplaats op zondag 26 mei 2019 om 10:37

  De groei in affiliate NL blijft voorlopig nog wel, want steeds meer mensen doen online aankopen en kopen ook steeds vaker.

Laat een reactie achter