Affiliate marketing Youtube

Wil jij scoren met je affiliate webshop? Hier leggen wij uit hoe je Youtube hiervoor kan inzetten. Zeer zeker de moeite waard zijn affiliate marketing YouTube video’s die je kan laten maken tegen een relatief laag bedrag. Het is een vorm van affiliate marketing die meer geschikt is voor de gevorderde gebruiker. Ook mensen die al ervaring hebben met het maken van filmpjes kunnen hun voordeel doen met een immens platform zoals YouTube.

Naast het feit dat je YouTube als affiliate kunt inzetten, kan je er ook een schat aan informatie vinden over affiliate zelf. Interessante films waarin precies wordt uitgelegd wat affiliate is en hoe je er het maximale rendement uit kunt halen. Via YouTube wordt elke maand ongeveer 6 miljard uur aan video bekeken door meer dan 1 miljard gebruikers, dus het is zeker de moeite waard daar je voordeel mee te doen.


Affiliate marketing Youtube

Hoe werkt affiliate marketing YouTube

Wil je als affiliate je producten promoten op YouTube dan kan je een film maken met een link er in die vervolgens verwijst naar je affiliate webshop. Doel is mensen via jouw film om te leiden naar je eigen bestemmings-pagina. Een voorbeeld: je verkoopt via jouw affiliate website reizen naar verre oorden, bijvoorbeeld naar Thailand. Je maakt nu een leuk filmpje over Thailand en zorgt dat er in de film en link is opgenomen met “Ik wil ook naar Thailand”. Mensen die vervolgens op deze link klikken worden omgeleid naar jouw site met reizen naar Thailand.

Op die manier boor je een heel nieuwe doelgroep aan en kan je klikken genereren die je vervolgens weer de commissie opleveren waar je het allemaal voor doet. Je kunt zo creatief zijn als je wilt. Prijs bepaalde producten aan, of je volledige website. Waarschijnlijk heb je zelf ook nog wel ideeën om video’s te maken voor affiliate marketing YouTube.


Affiliate marketing Youtube

Is affiliate marketing YouTube moeilijk?

Nee, in principe is affiliate marketing YouTube niet moeilijk en het wordt heel veel gedaan. Denk aan alle reclamefilmpjes die je voorbij ziet komen. Ook zie je veel technische beoordelingen op YouTube met daarin opgenomen linkjes naar het betreffende product. De mogelijkheden zijn onbegrensd: vertellen hoe een game werkt met daarin een link naar het spel, filmbeoordelingen, reisverhalen, de top-10 loopschoenen, reviews over winkels en ga zo maar door.

Wil je precies weten hoe affiliate marketing YouTube werkt en hoe je het zelf kunt toepassen dan kan je op YouTube natuurlijk een groot aantal video’s vinden die je precies vertellen hoe het moet en je stapsgewijs leren hoe het werkt.
Klik hier om affiliate te worden!2 Reacties
 • Rozanne V.
  Geplaats op zaterdag 27 april 2019 om 11:00

  Zal mn oude camera dr eens bijpakken haha

  Reactie van Stellia CMS:

  Hi Rozanne, Ja leuk zeg! Gewoon doen. Maak een leuk filmpje over je affiliate webshop die bij Stellia hebt gemaakt. Belangrijk bij Youtube is wel dat je regelmatig een filmpje plaatst en dan het liefst op vaste dagen en tijden. Zo bouw je sneller volgers op. Beetje humor en relevantie erin, Gaat je wel lukken! Hoorde ik het nu goed van mijn collega dat je gisteren een sale had op Tradetracker van 64 euro? Is dat op één van je vakantie webshops die je laatst online had gezet? Groetjes, Casper

 • O.V.S.
  Geplaats op woensdag 27 maart 2019 om 14:00

  Kan ik dit ook door jullie laten doen?

  Reactie van Stellia CMS:

  Nee wij maken geen filmpjes voor onze klanten. Wij leveren alleen een CMS platform incl. uitgebreide support waarmee je websites kan maken binnen de affiliate marketing

Laat een reactie achter