Affiliate marketing websites

Een affiliate markering website is een website die speciaal geschikt is voor het promoten van diensten of producten van verkopers. Een affiliate heeft een of meer websites en bezoekers van deze websites kunnen klikken op bijvoorbeeld aanbiedingen en worden dan omgeleid naar de desbetreffende verkoper. Koopt de bezoeker daadwerkelijk een product, dan krijgt de affiliate daarvoor een commissie, een geldelijke vergoeding. Een affiliate marketing website moet dan ook ruimte bieden voor het plaatsen van een groot aantal producten, zodat bezoekers een ruime keus hebben.


Affiliate marketing websites

Soorten affiliate marketing websites

Een affiliate marketing website kan de producten promoten van één enkele aanbieder maar ook van meerdere aanbieders. Wil je als affiliate bijvoorbeeld reizen gaan promoten, dan kan je kiezen voor het promoten van een bepaalde reisorganisatie. Je kan er echter ook voor kiezen om meerdere reisorganisaties te promoten op één enkele website. Bezoekers kunnen dan prijzen vergelijken.


Affiliate marketing websites

Vergelijkingswebsites zijn heel populair als affiliate markering website. Dan zijn er ook nog affiliate marketing websites die alleen spectaculaire aanbiedingen laten zien of websites waar je alleen exclusieve producten kunt kopen. Er zijn veel verschillende soorten affiliate marketing websites, ook omdat je als affiliate een grote vrijheid hebt hoe je je affiliate website wilt inrichten.


Affiliate marketing websites

Hoe kom je aan affiliates marketing websites

Als je een affiliate marketing website wilt hebben, dan heb je een aantal mogelijkheden. Misschien kan je er zelf eentje bouwen. Dit kost tijd maar je hebt weinig kosten. Alleen hosting- en domeinnaamkosten. Voor veel mensen is het echter geen optie om zelf affiliate marketing websites te bouwen, zij moeten dan iemand zoeken die dat voor hen kan doen. Websites laten bouwen kan veel geld kosten. Een volgende mogelijkheid is affiliate marketing websites huren. Dit is een handige, goedkope optie.

Het kost je weinig tijd en bij Stellia huur je 10, 25 of 50 affiliate marketing websites tegen een paar euro per maand. Daarnaast heb je kosten voor de domeinnamen maar geen kosten voor hosting van je sites want dat is bij Stellia inclusief. Heb je al een website, dan kan je ook nog kiezen daarmee als affiliate aan de slag te gaan, maar bestaande websites zijn meestal niet geschikt voor het promoten van producten en diensten van derden, afgezien van misschien een enkele banner.
Klik hier om affiliate te worden!Deel deze pagina


7 Reacties
 • Heusschen-beckers
  Geplaats op maandag 07 september 2020 om 15:58

  aaaahaaa dus de site kieskeurig.nl en beslist.nl zijn dus ook affiliate websites??

  Reactie van Stellia CMS:

  Klopt :-)

 • LION
  Geplaats op woensdag 09 oktober 2019 om 20:01

  Keep grinding my brothers and sisters! Dont ever give up!

 • Bregje Van Kamp
  Geplaats op vrijdag 23 augustus 2019 om 22:41

  Hoi, Kan ik ook websites die al af zijn kopen bij jullie? Zelf heb ik geen tijd om ze te maken!

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo Bregje, Nee dat is niet mogelijk. Een website kan je al maken in 15/20 minuten. Zoveel werk is dat niet. Onderhoud is ongeveer een uurtje per week bij 20 websites. Iedereen heeft wel een uurtje per week toch? Groetjes, Casper

 • Yellowood
  Geplaats op dinsdag 07 mei 2019 om 10:12

  Ik begrijp niet helemaal wat jullie bedoelt met het huren van websites bij Stellia. Want op een andere pagina op Stellia las ik dat je de websites wel zelf moet maken? Please help!

  Reactie van Stellia CMS:

  Goedemiddag, je maakt gebruik van ons platform, hosting en support. Daarvoor betaal je een x bedrag per maand. Op deze pagina vind je onze prijzen: https://www.stellia.nl/pakketten-prijzen Met dit CMS platform kan je dan heel gemakkelijk zelf je eigen websites maken. Groet, Tim

 • C.M.
  Geplaats op zaterdag 16 maart 2019 om 13:16

  Dus jullie bieden de beste optie aan als ik de affilate marketing ik zou gaan?

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo CM, Als ik mijn eigen keuken mag keuren? Dan zeg ik ja! Ik ben ok heel eerlijk, er is geen vergelijkbaar product als Stellia CMS. Er zijn affiliates die het hebben geprobeerd met Wordpress, maar ze komen uiteindelijk toch bij ons uit weer. Stellia bied een totaal pakket, het werkt altijd, snel en met de nieuwste technieken. Ook zorgen wij ervoor dat de software van Stellia steeds (dagelijks) wordt vernieuwd. Dat merken onze klanten natuurlijk. Groetjes, Tim

 • wereldster10
  Geplaats op donderdag 28 februari 2019 om 16:21

  kan ik met Stellia websites ook in het buitenland promoten? Momenteel werk ik in Amerika en ik denk dat hier grote kansen liggen. Wat denken jullie?

  Reactie van Stellia CMS:

  Hallo! Ja zeker kan dat, affiliate kent geen grenzen. Wij hebben verschillende klanten die over de grens adverteerders promoten. Groet, Tim

 • Jennie Bosgoed
  Geplaats op zondag 07 oktober 2018 om 12:00

  Ik ben al lang klant en mijn sites gaan heel lekker! Geen moment spijt gehad.

Laat een reactie achter